Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki ment kihez először?
2 hónapja jártok... Ahogy látom nem is vagytok olyan öregek. Hagyjad, ez még csak kezdete a járásnak. Az hogy látod az interneten, hogy sokan 1 hét után lefekszenek stb, az nem átlagos. Én volt, hogy jártam egy lánnyal 8 hónapig és még a szülőkig el sem jutottunk. 2 hónap az még csak kezdés. Amikor úgy érzi majd megismered a szülőket, de ne erőltesd. Éreztetni szabad, hogy te benne vagy a komolyabb lépésbe és szívesen felvállalod magad a szülők előtt is, de meg kell várni amíg a lány igent nem mond.
És az, hogy nem szexeltetek a kérdésben irreleváns.
Ha még nem is szexeltetek, nem tudod együtt maradsz e vele, minek akarod a szülőket bevonni? Vegyetek ki szobát vagy valami...
Én a férjemet csak 5 hónap után mutattam be a szüleimnek. Amíg nem feküdtünk le, (2 hét) addig anyámék igazából nem is tudtak róla...Én ismertem meg sokkal előbb az ő családját. Másfél hónapon belül...nagymamát 2 hónap után.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!