Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyan már mitől lennének boldogok a magyar magas-igényű, átlagos nők, ha mindegyikük nem kaphat egy Adoniszt, be kell érnie kevesebbel?
én azt vettem észre hogy a hasonlóan jogos kérdéseket a kérdésekben megjelölt nőkhöz hasonlóan igénytelen férfiak teszik fel jogtalanul.
a valóság csak az, hogy a nők a passzív, keresett felek (áru) a férfiak pedig az aktív, alig keresett (vevő) felek a játékban. amíg a férfiak többsége csahol a buta csúnya nőknek csak lyukat kapjon, addig a legutolsó igénytelen nő is megteheti, hogy válogasson. bár tény, hogy ha nem teheti meg, sokszor akkor sem mozdul meg, mert alapvetően lustábbak mint a férfiak. ezt általában "férfidolga" és hasonló közhelyekkel leplezik, miközben az élet más területein egyenjogúságért kiáltanak.
Magas (190cm), barna hajú, barna szemű, helyes, normál mértékben izmos(nem kigyúrt), fiatalabb, aranyos, kedves, jó az ágyban pasit akartam, és megkaptam. Boldog vagyok. Nekem ő az Adonisz.
Másnak meg más. ilyen egyszerű:)
Fel kéne már fogni, hogy mindenkinek más az Adonisz:) Nem minden nő bukik ugyanarra a férfitípusra.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!