Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Karácsonyi ajándékötlet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karácsonyi ajándékötlet a barátomnak? (Ismertetés lent)

Figyelt kérdés
A párom 30 éves, másfél éve vagyunk együtt. Szereti a régi dolgokat (rádiók, órák, műszaki dolgok,retro autómodellek-főleg a keleti blokkból, de a régi játékokért is odavan). Minél öregebb annál jobb. Szeretném vmi igazán jóval meglepni. Kb olyan 5-10.000 körül szeretnék rászánni, abból nem igazán lehet régi rádiót venni, meg nem is nagyon értek az ilyesmihez. Szerintetek mégis mi az ami ennyiből kijön, és az érdeklődési körének megfelelő?
2009. nov. 17. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Könyörgöm használd a keresőt
2009. nov. 17. 20:21
 2/7 A kérdező kommentje:
már használtam a keresőt! a gugli a barátom :) ezt nagyon jól tudom, de láttam az árakat is. pont ezért írtam ide, hogy ha tudtok vmi oldalt ahol ilyen cuccokat lehet találni megfizethető árban annak nagyon örülnék!
2009. nov. 17. 20:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem van egy régi "Vadásztölténygyár" típusú rádióm, elég jó állapotú a politúrja jó egy vaxolással újszerővé varázsolható, az egyik gombja kissé repedt,

és még üzemel is!!Középhullámon működik...

Ha érdekel irj egy privit!!

hasonlóan néz ki mint ez

[link]

Üdv!

2009. nov. 17. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem azt a keresőt. Az oldal keresőjét, mert ez a 30. ilyen kérdés.
2009. nov. 17. 20:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Elöző vok

De van egy régi commodore 64 es gépem is, tápegységgel, az is működik, bár tesztelni nem tudtam mert nincs régi tv-m vagy átalakító kábel hozzá, viszont ha bekapcsolom világít a ledje.

2009. nov. 17. 20:30
 6/7 A kérdező kommentje:

20.28: tudom, hogy sok ilyen kérdés van, de én konkrétan leírtam mit keresek és ebben kértem segítséget, de ha te nem tudsz, akkor nem kell válaszolnod és bosszankodnod a kérdésem miatt. ilyen egyszerű! :)

20.30: írtam neked privit! :))

2009. nov. 17. 20:38
 7/7 anonim ***** válasza:
lepd meg egy 1000 éves gumival.
2009. nov. 17. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!