Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavar, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar, ha a párotok "hülyeségeket" eszik?

Figyelt kérdés
Én pl. most tejfölös kenyeret eszek halfűszerrel, és parajlevelekkel. :)
2013. nov. 13. 14:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én szoktam kínai kaját enni. A férjem néha azt mondja hogy műanyag íze van, néha meg azt, hogy már majdnem mászik:) Néha meg beletúr, és eszik belőle, aztán megint leszólja, aztán megint beleeszik.

Ő meg azt eszi amit főzök:) Kivéve amikor gabonapelyhet eszik, mert akkor szoktam piszkálni érte, hogy gyerek, mert azoknak való kaját eszik. Így lett a gabonapehely nálunk bébikaja:)

Amúgy meg egyikünket se zavarja, csak piszkáljuk egymást:)

27/N

2013. nov. 13. 15:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Engem baromira zavar, hogy válogat. Nem lehet mindig csirkemellet csinálni. Amit ő főz mindig megeszem, de általában én főzök otthon és csak a "gyorskajákat" szereti vagy a csirkemelles dolgokat. Ja és ő a lány.
2013. nov. 13. 16:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem. A párom se, ha én, kivéve ha az a hülyeség kovászos uborkás csoki. Egyelőre ugyanis ennyire nem állunk jól :(
2013. nov. 13. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!