Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gond lehet egy egyébként jól működő kapcsolatban?
10 hónapja boldog kapcsolatban élek a párommal, négy hónapja össze is költöztünk, és ezek után is minden nagyszerű. Tegnapi beszélgetésünkkor azonban bevallotta, hogy amikor először látott facen egyáltalán nem tetszettem neki a képeim alapján, aztán élőben úgy gondolta, hogy mégis lehet bennem valami, meg kedves és értelmes voltam a randik alatt, ezért úgy gondolta, hogy miért ne próbálnánk meg annak ellenére, hogy még ekkor sem én voltam álmai nője. Azt mondja, hogy azóta sokat változtam, és a ,,mai én" sokkal jobban tetszik neki... Szóval engem igazából megbántott ezzel, és sok mindent hamisnak érzek, ugyanakkor nagyon becsülöm, hogy nem csak a külső számított neki.
A történethez hozzá kell tennem, hogy a találkozásunkkor nem voltam a toppon külsőleg, de változtatni akartam, és magam is mondtam, hogy ha most elfogad, akkor nem lesz baj soha. Azóta elkezdtem sportolni, formásodtam, haj- és öltözködési stílust változtattam. Sztem is jobban nézek már ki. Egyébként eddig soha nem tett negatív megjegyzést a kinézetemre, de annyit tegnap hozzátett, hogy most egy nagyon szexi és csinos b.nője van.
23/l
Kedves 10. válaszoló,
én megkönnyeztem, amit írtál, mert fantasztikus ahogyan a feleségedről írsz. És nagyon köszönöm, hogy elmesélted a tapasztalataid, sokat segít ez most.
"Nincs probléma de csináljunk! GRATULÁLOK!"
Nem csinált problémát, csak attól fél, hogy ez fog később problémát okozni, mert mondjuk a fickó rájön, hogy mégsem tetszik a csaj annyira. Nem kell rögtön fegyvert rántani és tüzelni, ha az önbizalomhiány értelmetlennek tűnő kérdéseket szül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!