Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom feldolgozni amit a párom mondott már pár napja. Nagyon fáj. Azóta is a könnyeimmel küszködök. Mit tegyek?
Na hagyd. Az egy dolog, hogy mikor egyedül van, jobban bámul, vagy ha együtt vagytok, akkor egy tényleg igazi bombázót kutyafuttában végigmér, de hogy melletted konkrétan minden nőt bámul, és ezt neked részletezi is, meg engedélyt kell adnod rá...Nem tisztel téged, ez egyértelmű.
Ez bárkinek megalázó lenne.
Nem lehet, hogy azért mondta ilyen nyersen, mert túlságosan feszegetted a témát?
Ok ha veled van, akkor nem illik kihívóan megbámulnia egy csajt, de azért szemlesütve se kell elmennie mellette.
Szerintem a normális kb. az, ami nálunk a céges kultúra része is, bent alapban mindenki szimpatikus arccal köszönti a másikat, ha pedig az ellenkező neműt átlagnál is kedvesebb mosollyal, jobban szemügyre véve, abban van egy kis elismerés (amit meg is érdemel egy nő ha kellemes az illata, öltözete, frizurája).
Hát, lehet, hogy én vagyok a bolond, de ez komolyan ekkora probléma? Jó, persze nyilván rosszul esik, de azért a könnyeiddel küszködni ezért? Ne már... Azt hittem legalább valami erőszakos dolog, vagy megcsalás, vagy kidobott vagy valami.. Annyira túl tudtok reagálni mindent, hogy az hihetetlen. Szedd össze magad és nézd te is a pasikat, vagy ha annyira fáj (-.-), dobd ki...
Elképesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!