Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha holnap elmennék dolgozni és nem mennék haza akkor kétségbe esne a párom?
Arra gondoltam, hogy ráijesztek a páromra és holnap munka után nem megyek haza. A telefonom kikapcsolom. Szerintetek jó ötlet? Mit gondoltok mi fog történni?
Ez nem kamu!
Én vagyok a nő.
Arra vagyok kíváncsi, hogy mit fog csinálni.
Nagyon remélem, hogy kamu kérdés, ennyire nem lehetsz éretlen.
Ha mégsem az. Mit fog csinálni? Kidob. Azért hétvégére keress másik szállást.
És hol fogsz aludni éjszaka?
"Szerintetek ha holnap elmennék dolgozni és nem mennék haza akkor kétségbe esne a párom?"
Hát szerintem igen, van olyan aki nem ?
bár ha ismer és feltehetőleg igen akkor örül ha nem vagy otthon már ha ilyen hülye vagy ott is.
"Szerintetek jó ötlet?"
Ilyet csak egy bolond tesz, és nem jó ötlet.
"Mit gondoltok mi fog történni? "
Nem tudom mi fog de remélem megtold két nagy fülessel ha benyögöd neki "hehe vicceltem.."
Felhívná a szüleid,a barátaid,rokonaid.
Gratulálok kérdező,hogy ilyeneken agyalsz!
Ha akarsz valamit a párodtól,akkor ne manipulációval, vesztegetéssel,félelem keltéssel próbálkozz,hanem MOND el ami bánt.
Valami agyban elcsúszott nálad...
Hasonlóan vicces megijesztésből majdnem válas lett, pedig nem csak házasok, hanem gyerekek is voltak.
Ott a férj "viccelte meg" a feleséget.
A feleség nem tudott az egész felett napirendre térni, hogy a férje, gy gondolhat olyat,mhogy az vicces...majdnem ki is rúgták a munkahelyről az anyát, mert csapot-papot otthagyva rohant, hogy baj van...
GONDOLKOZZ!!!!!
Nem abből a reakciójából fogod lemérni mennyire szeret az biztos,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!