Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor megkérdeztem egy ismerős férfit, szerinte miért nincs barátom, ő ezt válaszolta (. )?
Azt mondta azért mert olyan tökéletes képet festek magamról a beszédemmel, a mozdulataimmal, illetve a magatartásommal, hogy az már ijesztően ridegnek tűnik. És senki sem vágyik egy tökéletesnek tűnő jégcsapra, aki mellett megfelelési kényszere van az embernek.
Hát... ez eléggé arcon vágott. Nem vagyok rideg, sem jégcsap. Épp az ellenkezője, az az igazi "odabújok megsimogatom, megszeretgetem" típus és lesokkol a tudat, hogy ennek az ellenkezője jön le.
Követelőző sem vagyok, aki miatt megfelelési kényszert kellene éreznie a másiknak, mégis több barátomat is megkérdeztem és MIND azt felelte, hogy van benne valami.
Mi az amit rosszul csinálok? Hol a hiba a személyiségemben? Hogyan tudnék változtatni rajta?
A kérdés azoknak szól főleg, akik tudják miről beszélek, akiket hasonlóan ítélnek meg az emberek, mint engem.
Köszönöm!
23L
4-es!
Ugyanez van velem is! Próbálok megfelelni mindenkinek de persze csak addig a határig, amíg nekem jó. Igyekszem udvarias lenni meg kedves. Néha már túlontúl is. De meg szeretnék változni mert ez nem állapot, hogy mindenkit elriasztok magam mellől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!