Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet egy ilyen kapcsolatot kezdeni?
a férfi még volt párjával él együtt árulják a házat amiben laknak h utána mind ketten új életet kezdhessenek. Pár hónapja ismerkedtem meg ezzel a férfival és azóta beszélgetünk interneten. Neki nincs munkája egész nap otthon van várja h jöjjön a vevő házra nem is értem hogy hogy van a volt párjával a dolog mert a nő dolgozik gondolom abból a pénzből élnek mind ketten (erre még nem mertem rá kérdezni). Amikor otthon van nő akkor nem ír nekem mert olyankor nem szabad neki feljönni netre mert meg tiltotta a volt párja. Úgy egyeztek meg h egymás előtt nem csajoznak/pasiznak. Néha elbizonytalanodom h tényleg komolyan gondolja e amiket ír nekem és kitudja közben mit művelnek kettesben a hölggyel. Már az is felmerült bennem h kamu a ház eladás és valójában minden rendeben közöttük. Amikor beszélgettünk akkor minden jó aranyos,kedves,figyelmes és próbálok benne bízni de néha előjönnek ezek a dolgok és olyankor h.ülyének érzem magam h biztos csak szórakozik. Személyesen még nem találkoztunk messze lakunk egymástól de tervezzük h ha sikerül eladni a lakást együtt töltjük a karácsonyt(már ha igaz sztori amivel etet)
32 éves én 21 leszek
Ez a férfi csak játszik veled. Kamuzik de rendesen. Nem a korkülönbség, nincs nagy. Ne foglalkozz az ilyennel, mert csak szédíti a fejed.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!