Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha az ikertesvéred rámozdulna a párodra?
Nekem van ikertesóm, de erősen rácsodálkoznék, ha ez előfordulna. Legbelül mindig is Ő lesz az egyik legfontosabb ember az életemben, akire számíthatok; és nem abban, hogy a hátam mögött rányomul a barátnőmre :D
Ha mégis észlelném, szerintem szóba hoznám, hogy mégis mit csinál? Maximum nem beszélünk egy napig, utána szent lenne a béke úgyis. De mondom, a nullához közelítene az esélye, és fordítva is.
F24
Én most tudtam meg, hogy élettársam rendszeresen csal az ikertesómmal. Sajnos az én párom nem volt annyira gerinces mint te.
Igaz a testvérem, de hogy tehette ezt velem, legszívesebben kikaparnám a szemét. Hogy tudott hónapokon keresztül a szemembe nézni és úgy tenni, mintha minden rendben lenne. Ezek után hogy áll a szüleink elé? Ha nem a testvérem lenne, örökre kitörölném az életemből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!