Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan itt vagy hallottatok olyanról hogy annyira megviselte az egyik félt a szakítás hogy rövid idő alatt 20 kilót leadott és nem hízta vissza?
ez még a Norbi up date-nál is jobb.
szerintem szabadalmazza ezt a fogyási praktikát és legyen milliárdos.
2-es vok.
most jut szembe.
Nacsa Olivér. ő jól lefogyott, mert elhagyta a nője
Én igaz nem 20-at hanem csak 10-et..
De nekem az már sok volt, orvosi eset lettem...nem az alacsony súly, hanem a vitaminés ásványianyagkészletem kimerülése miatt
4-et visszaszedtem (vitaminokkal, kúrával)
Ezek után semmit csak nost 9 évvel későbbre fokozatosan, ahhoz képest pluszban is vagyok ez inkább a koromnak köszönhető
(Akkor 18 voltam, most 27 leszek)
1-esnek üzenem, hogy exem most dobott le egy 20-ast és így is 120 kg, inkább hájas, mint izmos, de én pont emiatt szerettem, mostani pasim is elég nagydarab és rajta is van bőven felesleg, de őt is emiatt (is) imádom.
20-at soha nem dobtam le, de volt, hogy egy hónap alatt 10-et fogytam, igaz, ott más is közrejátszott.
ha lelkileg nem vagyok rendben, akkor nem tudok enni, sajnos emiatt tartom most stabilan az 58 kilóm.
174 cm 64 kgról 54 kg lettem...
Majd 58-60 kg ot tartottam, most még mindig karcsúnak mondanak...67 kg vagyok (nincs túlsúlyom, de karcsú nem vagyok:))
4-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!