Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal még csak másfél éve vagyunk együtt, de egyszerűen nem csókólózunk, pedig én szeretnék. Vajon miért?
Figyelt kérdés
Az elején még működött minden,most azonban nem.A szex is csókolózás nélkül megy nálunk.Szeret engem állítólag,sokmindent meg is tesz értem,de ez a része számomra nagyon fájdalmas lelkileg.Tudom,hogy nem csal meg,de akkor miért,egyszerűen nem értem.Hiányzik a romantika,az ölelgetés,a csók.Várom válaszaitokat.2013. nov. 10. 12:32
11/12 anonim válasza:
Nem mindig csak száj lehet büdös, néha gyomor az oka, amikor a lehelet kellemetlen szagú. Azt nem lehet elháritani és az illető nem mindig tud róla csak más érzi akire rálehelsz. De lehet a nevelés, természeti adottságnak az oka, de a házastársak esetében a szerelem elmúlásénak a következménye is.A csók nélküli szex az olyan ...ipari... szex, érzelem, szerelem nélküli pénzért, érdekből vagy más okokból megtörtént esemény. .Ha feleséged , barátnőd elutasitja, kerüli a csókot az nagy baj, ott szerelem nincs.A k...ák sem csókolóznak a kliensekkel.A kliens csak a szexért fizet. A szeretet, a szerelmet inkább a csók fejezi ki, mint a szex.
12/12 anonim válasza:
Nem mindig csak száj lehet büdös, néha gyomor az oka, amikor a lehelet kellemetlen szagú. Azt nem lehet elháritani és az illető nem mindig tud róla csak más érzi akire rálehelsz. De lehet a nevelés, természeti adottságnak az oka, de a házastársak esetében a szerelem elmúlásénak a következménye is.A csók nélküli szex az olyan ...ipari... szex, érzelem, szerelem nélküli pénzért, érdekből vagy más okokból megtörtént esemény. .Ha feleséged , barátnőd elutasitja, kerüli a csókot az nagy baj, ott szerelem nincs.A k..ák sem csókolóznak a kliensekkel.A kliens csak a szexért fizet. A szeretet, a szerelmet inkább a csók fejezi ki, mint a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!