Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, értékelnétek ezt?
Tegnap hallottam,hogy mennyire kiment a divatból a szerelmes levélírás,és a mostani sms-ezgetés mennyire sablonos.
És szerintem van benne valami.
Arra gondoltam,hogy mikor találkozok a barátommal mindig észrevétlenül elrejtek a zsebében egy papírra írt kis üzenetet, levelet, vagy rajzot. Aztán otthon, vagy valahol mikor megtalálja gondolom örülne neki.
Ti mit gondoltok?:)
ez jòòòòò. cuki :)
csak nehogy kimossa a ruhàval egyutt
Mi távkapcsolatban vagyunk. Ha két- három hétig nem megyek haza hozzá, minden héten írok neki egy levelet és rakok mellé valami apróságot :D ( nyalóka, pattogatott cukor vagy bármi, ami belefér egy levélbe:D). Nagyon szokott neki örülni. Sőt, ha már nem kap (mert nem volt időm elmenni a postára) már egyből kérdezni, hogy most nem kap?
Szóval szerintem jó ötlet :)
21N
Ez tényleg kedves! Azért túl intim ne legyen, ha mondjuk az anyukája, vagy bárki más megtalálhatja.
5: Mi az a pattogatott cukor? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!