Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha a lány idősebb nálam?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon bejön meg minden tök jóba vagyunk csak az a baj hogy én csak 16leszek ö meg nemsokára 17:-(2008. júl. 9. 12:29
1/8 anonim válasza:
hát ha a csaj is benne van,akkor mért ne? szerintem nem gáz egyáltalán,1-2 év nem olyan sok! :)
2/8 A kérdező kommentje:
nem tudom benne lenne e nem mertem tőle megkérdezni ...
Lehet h zavarná h fiatalabb vagyok ...
2008. júl. 9. 12:55
3/8 anonim válasza:
szerintem nem gáz.. mikor én 17 éves voltam egy 16 éves pasival jártam :D és a mostani barátom is fiatalabb tőlem :P szóval ne zavarjon h fiatalabb vagy..próbáld meg .. ha még érettebb is vagy a korodnál akkor még inkább van rá esély h nem zavarja :)
nah sok sikert
4/8 anonim válasza:
Szerintem először bizonyosodj meg az érzéseiről, aztán ha benne van, miért-ne? Szerintem nem probléma :) É
6/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. A baráti körömben van oylan házaspár,ahol a nő 9 évvel idősebb a férfinál,és 3 gyerekük van. Úgyhogy hajrá! Légy bátor!
7/8 anonim válasza:
MIndenképpen kérdezd meg tőle.Szerintes senki nem akar hazugságban élni!
8/8 anonim válasza:
A párom júniusban lett 18 éves, én júliusban 19. Másfél éve vagyunk együtt és imádjuk egymást. Egyáltalán nem zavar a "korkülönbség". Szerintem kicsit sem számít.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!