Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mégis mi?

Figyelt kérdés
Ma volt barátom szülinapja és gondoltam meglepem, sütöttem neki tortát és megkértem haverját vonja el a figyelmét, és hívja el valamerre amíg én előkészítem a terepet. Meg is csináltam mindent, megjön, erre rám néz és mondta beszélnünk kell. És azt mondta mást szeret már nem engem. Elég sokat fáradoztam a berendezéssel...erre kidob? Ez mi..?
2013. nov. 9. 20:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az komoly :O Nem verted le az arcberendezését?
2013. nov. 9. 20:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Részvétem mókuska
2013. nov. 9. 20:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mit tegyen, ha nem téged szeret? Ünnepeljetek boldogan, aztán hagyjon le másnap?

Nagyon sajnálom, hogy így történt, de a barátod simán eggfej, nem pedig emiatt.

2013. nov. 9. 20:37
 4/11 anonim ***** válasza:

Megpróbáltál a fazon alá tenni? lejárattad bárki előtt is? vagy legalábbis próbáltad?

Mert ha igen, akkor itt a válasza neked.

2013. nov. 9. 20:37
 5/11 zotanbro ***** válasza:
hogy nem vetted eszre?
2013. nov. 9. 20:38
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést.

Tudod, néha megesik, hogy mást szeret a párod, és ő ezt most tudta bevallani neked! Sajnálom, hogy ennyit fáradoztál, tudom hogy most nagyon rossz neked, de ez van! Megkérdezni, hogy "Ez mi?" Hát... egy kellemetlen szakítás.

Talán máskor jobban figyeld, hogy a párod valóban szeret-e.

7/11 anonim ***** válasza:
Már ne haragúdj, de ebben nagyobb fordulat volt, mint a Barátok Közt-ben. Szomorú, de én a helyedben egy sallerrel minimum megillettem volna, hamár ilyen sokat fáradtál érte, és ilyen parasztságot tett.
 8/11 anonim ***** válasza:
Jellemző skorpió lépés, egy ezt megelőző alávaló lépésre.
 9/11 anonim ***** válasza:
én tudok olyan esetet is, ahol a csaj az egy éves évfordulón hajóútra lett hívva, végig is csinálta a csaj a programot, aztán közölte a barátjával, hogy elhagyja...
2013. nov. 9. 20:42
 10/11 anonim ***** válasza:
mit nem lehet ezen érteni?
2013. nov. 9. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!