Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem meg, hogy mutassa be a diplomáját?
Mindig állította, hogy több diplomája is van,hogy nagyon tanult, de sajnos én nagyon felületessenek érzem az ismereteit minden téren. Egy ideje már együtt élünk, és sosem került a kezembe, pedig már kerestem is. Az igazság az, hogy nem hiszem, hogy van diplomája, inkább úgy hangzik, mintha OKJ lenne....
Az is furcsa, hogy sokat mesél az életéről, de egyetlen sztorija sincs a főiskolás éveiről. Mesél a középsuliról, meg az érettségiről, egy OKJ-s vizsgáról, de ez minden. Nem értem. Miért hazudná, hogy van neki? Hogyan kérdezhetnék rá úgy, hogy ne érezze faggatva magát?
Az én férjem sem diplomás, de mégis tudok mindent az összes szakmájáról, képzésekről, amiken részt vett stb...
Engem a ködösítés zavarna, de annyira, hogy össze nem bútoroznék egy ilyen fickóval...de Te tudod, ha kell egy élettárs minden áron...
25N
Ui.: a Családi kapcsolatokban van Egyéb kategória is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!