Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy akkor leszünk szerelmesek, amikor egyáltalán nem vágyunk rá?
Figyelt kérdés
Már nem egyszer volt, hogy a hátam közepére sem kívántam a kapcsolatokat, és persze pont akkor talált rám a szerelem!2013. nov. 8. 23:00
3/9 anonim válasza:
"Gyűlölök és szeretek. Kérded tán, mért teszem én ezt,
Nem tudom, érzem csak: szerteszakít ez a kín." /Catullus/
4/9 A kérdező kommentje:
de ez engem annyira idegesít, amikor az ember szeretne végre boldog lenni, akkor nem jön semmi, aztán amikor leszarja az egészet akkor jön
2013. nov. 8. 23:05
5/9 anonim válasza:
"Developers, Developers, Developers, Developers, Developers, Developers, Developers, Developers" /Steve Ballmer/
6/9 anonim válasza:
Mert ha akarod érződik a teperés! Ha meg pont nem érdekelne akkor az sugárzik,hogy magabiztos vagy hisz nem akarsz hódítani!
7/9 anonim válasza:
Én szerelmes akartam lenni. Beszéltem egy barátommal, hogy mit tegyek szerinte. Azt mondta: Menj oda hozzá és beszélj vele.
Fúúú bakker bevált! 6éve boldog kapcsolatban élek.
9/9 anonim válasza:
Mert olyankor "nem játsza meg magát" az ember...tehát nem akar imponálni.
Mind a nőknek, mind a férfiakanak jobban bejön az, amikor valaki természetesen önmagát adja.
Amikor nem alarunk párkapcsolatot, akkor nem foglalkozol vele mit gondol rólad a másik, így sokkal nyíltabbak vagyunk, és könnyebben teremtünk kapcsolatot.
Milyen ironikus, nem?
Én is így jöttem össze, az azőta már férjemmel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!