Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » En meg eszmeletlenul szeretem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En meg eszmeletlenul szeretem de nem tudom hogy o meg szeret-e?

Figyelt kérdés
9 honapja vagyunk egyutt allitasa szerint nagyon szeret elete szerelme vagyok stb. de megis mar olyan csunyan banik velem. en lany vagyok en neha szoktam csapkodni de nem ilyen komolyabban mig o sose utott volna meg de mar nehanyszor visszautott. meg nagyon csunyan beszel velem. olyan azinten hogy tobbszor sirtam ez miatt. mert pl allandoan k...anyaz meg b...megol meg ilyenek es nem erti meg h egy novel nem beszel igy.de o regen sokkal aranyosabb kedvesebb volt utalta ha fajdalmat okoz de a mai napra mar neha nevet mikozbe eg csunyabb veszekedesnel sirok. szerintetek szeret meg engem???
2013. nov. 8. 18:37
 1/3 errre ***** válasza:

mintha az én barátomat írtad volna le..

így olvasni elég durva

és nem szeret

önző barom

2013. nov. 8. 18:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Tényleg elég durva ezt olvasni...Legalább vesszőket használhatnál...
2013. nov. 8. 18:54
 3/3 A kérdező kommentje:
bocsanat de en telefonrol irok kicsit idoigenyes lenne. hat nemtudom mer mikor csak igy smsezunk akkor latom h normalis szeret meg minden de mikor igy egyutt vagyunk eleg gyakran ilyen es mar nemtudom mit tehetek ez ellen mer mindemt ramfog hogy az en hibam es rajta nemlatom h valtozna ertem
2013. nov. 8. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!