Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy aki szerelmes (nő/férfi), nem csalja meg a párját, úgymond rá sem néz másra?
Akár nő, akár férfi esetében, mennyire igaz ez?
Ha mégis megcsalja több év után, miért??
Nos, éreztem már kisebb vonzódásokat más pasik iránt is, mert szimpatikusak voltak, megvoltak olyan tulajdonságok bennük, amik a páromban nem.
Az a fontos, hogy kordában tud tartani ezeket a fellángolásokat. Én végtelenül hűséges típus vagyok, és tudom, hogy ha megcsalnám, vagy elhagynám a páromat, mélységesen megbánnám. Ha az egyik ilyen barátom azt mutatja, hogy többet akar, vagy olyan célozgatásokat tesz, rászólok, hogy ezt ne. Ha nem képes megérteni, akkor inkább nem is beszélek/találkozok vele.
A szerelem szerintem nem állandó dolog, újra és újra beleszeretek a páromba, illetve nem mindig érzek ugyanúgy iránta. Észreveszek másokat is, de a páromhoz vagyok hűséges, vele szeretek a leginkább lenni, és küzdök azért, hogy ne csábuljak el csak úgy.
És még ha nem is lehet már megmenteni a kapcsolatot, nem a megcsalás az út. Akinek igen, az túl gyáva normálisan lezárni a kapcsolatát, fél attól a nagy változástól, amit több éves kapcsolat megszüntetése okoz.
Sokáig azt hittem igaz, de megingott a hitem ebben a dologban. Nem részletezném...de az ember fura dolgokat érezhet amit néha maga sem ért.
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!