Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátommal? A 2 napos kaja szerinte már "romlott" meg nem hajlandó megenni, már nem bírom.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
A csirkét tényleg nem jó tárolni, vagy vegyél fél porciót vagy csinálj csak meg csak fél porciót, a többit meg a fagyóban tárold. Ne pazarólj. Igaza van a csirkehús kényes.
Egy nő a családja orvosa de mérgezője is lehet!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A legtöbb ételnek 4 nap múlva sem sem lesz semmi baja...
(persze nem a majonézről, vagy az eredeti nyers tojásos tiramisuról beszélek)
Főzze meg magának, vegye meg magának...
/Én is úgy szoktam csinálni, hogy egyik nap főzök valamit 2 napra, következő nap megint, és eltolva esszük...,így 2 nap marad több szabadidőm egyben, amit más hasznosabb dolgokkal tudunk tölteni(pedig szeretek főzni/
Egy pörkölt hűtőben, nem a körettel együtt eláll 1 hétig is, a sültek is legalább 5 napig, ha megfelelően kezelik, tehát nem fél napot a pulton tartják.
Étteremben a gulyást is 6 napig tálalják fel!!!
A félkész kényes ételeket 3 naponta cserélik le, a többit 5 nap után hivatalos idő szerint, amúgy később, de ugye a hivatalos ideig garantált, hogy ne lesz baja, mint a joghurton a lejáratidő, azután 2 héttel is fogyasztható, ha megfelelően tárolták, és nem órákig utaztatták a boltból a 30 fokban
/bocs szakmai ártalom, jobban belementem, mint kellene/
Mit mond, miért romlott szerinte? mivel támasztja alá, az elkészítéstől eltelt időt leszámítva? Mi nem tetszik rajta neki, ha 1 nap után jó, de 2 nap után nem(mivel van aki a "hűtőszagot" nem bírja)?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!