Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősebb pasit mi fog meg egy fiatal lányban? Valahogy sosem értettem ezt.
A fiatal teste, hogy még feszes a melle. Nem tom, még fiatal vagyok ehhez.
F
igen, épp ez benne az érdekes. Egyébként nem a kor számít, hanem hogy mennyire komoly gondolkodású.
Persze nem mindegy mennyi a korkülönbség. A párom 12 évvel fiatalabb. Szerintem ez még simán belefér. 35/F
Hát aki nálam 12 évvel fiatalabb az kis baba xD
1. voltam
15/F
a kora...:D
majd miután kiélvezkedett rajta jöhet a következő.
vagy eccerűen csak rájön h a csaj ugyanaz a tipikus kis 17 éves, és dobja. mert egy 17 éves nehezen álcázza magát 30 évesnek, hiába mondja h ő érettebb a koránál, ez nemígy működik.
de ő érett, ő tudja hogyműködik:D
háűt egészségére-
Amikor 16 éves voltam megismerkedtem a jelenlegi férjemmel, aki akkoriban 30 éves volt. Nem adtam oda rögtön magam, és nem kellett semmit sem elmagyaráznia..Talán azért lehet ilyen jól műkődő kapcsolatunk, mert 16 éves koromban sokkal érettebb voltam,a többi tininél.
Ma már van 2 gyönyörű gyerekünk és egy hatalmas házunk és nagyon boldogok vagyunk. 27/L
Drága utolsó!
Szívből örülök, hogy nektek sikerült!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!