Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ezért a kapcsolatért?
Négy éve vagyok már vele és egy jó ideje nagyon el vagyok keseredve. Nagyon nem tudom mit is tehetnék. Soha semmit nem tudok vele megbeszélni, soha nem érdeklik az érzéseim. Annyira fáj ez nekem. Mikor elmondom neki mi esik rosszul mindenre vagy azt válaszolja hogy ez nem így van, vagy azt hogy ezt elcseszte de próbálkozik. De mindig ugyanazokat cseszi el és azt sem érzem hogy egyáltalán próbálkozna. Emellett amikor beszélni próbálok vele abba se hagyja pl a telefonja nyomkodását vagy a számítógépezést. Nagyon rosszul esik, de ő ezt vagy nem érzi vagy nem érdekli. Mindig azt mondja hogy szeret nagyon de én ezt ezek után nem tudom neki elhinni. Szakitasról hallani sem akar. Valaki ezt meg tudja fejteni, vagy tudna tanácsot adni, hogy hogyan lehetne kicsit változtatni ezen az egészen? Boldogtalan vagyok de ennyi idő után nagyon nehéz lenne otthagynom.
24/l
Semmit! Sehogy! Nem kellett volna ennyi időt eltölteni egy ilyen alakkal. Persze hogy nem akar szakítani, hiszen hol talál még egy ilyen balekot, aki mellett ennyire elkényelmesedhet, és nem kell tenni semmit a másik érdekében?!
NEM lesz változás. Ha eddig nem volt, most se lesz.
Az a baj ám veletek, ilyen gondokkal küszködőkkel, hogy nagyon rá kellene jönni, hogy néha igen is szakítani kell, ti meg irtóra ódzkodtok ettől. Pedig kell. Akkor is ha a párod nem akar! Ez nem erről szól!
Egyszer kellene végre megtenned ezt a lépést, utána nagyon remélem, rájönnél, hogy többet ilyet egy pasinak se engedj.
Nekem a vének tanácsának elnökének higyj kérdező: sajnos ez halálra van ítélve. Nem ő lesz a férjed Kisbaba.
Sajnálom, ez ennyi volt. Ha kell lelki támasz, hívj fel, csak ne engem :(
" Persze hogy nem akar szakítani, hiszen hol talál még egy ilyen balekot, aki mellett ennyire elkényelmesedhet, és nem kell tenni semmit a másik érdekében?! "
Pontosan, ezzel a válasszal nagyon egyetértek és én is ilyesmit írtam volna.
Meg jó hogy azt foga mondogatni, hogy szeret hiszen valahogyan hatnia kell az érzékeny lelkedre, hogy megsajnáld és maradj, és reményt keltsen benned, hogy hiszen ö szeret, tehát lesz ez jobb... óóó mekkora baromság. :( Ha igaz lenne hogy szeret akkor nem tartanátok itt, akkor tenne valamit :(
Nehéz az ilyet elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!