Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csalják meg egymást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalják meg egymást azok akik állítólag szeretik egymást?

Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 15:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez egy jó kérdés. Én sosem tudtam senkit sem megcsalni. Volt már alkalom, mikor lehetett volna, mert nagyon úgy alakult a helyzet, de még ha át is futott a fejemen, nemet mondtam. Nem lehet, nem bírom.
2009. nov. 16. 15:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem kapnak meg valamit, nem jó a szex, tapasztalatlan az egyik fél és ezért kíváncsi másra, stb.
2009. nov. 16. 15:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Kaland kedvéért hogy ki próbálja milyen mással, meg hogy egy kis izgalmat vigyen az életébe. Vagy, elégtétel miatt. Változó mindenki más ok miatt.
2009. nov. 16. 15:15
 4/9 anonim ***** válasza:

mert csak hiszik h szeretik egymást.

sajnos a szerelem és a szeretet vagy megszokás sokszor nagyon becsapós ám.

2009. nov. 16. 15:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb ember akivel eddig erről beszéltem szerette a párját mégis megcsalta és mindezt a kíváncsiság végett... De inkább függetlenül kíváncsiskodjon az ember és ne párkapcsolatban..
2009. nov. 16. 15:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Mert sz@r van a palacsintában..!Nem is szeretik igazán egymást,ha eltud csábulni egy harmadikal akár egy éjszakára is v. a srác v. a csaj..!
2009. nov. 16. 15:31
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem akik igazán szeretik egymást,azok nem képesek arra,hogy megcsalják a másikat, már csak azért sem, mert nem akarják,hogy a másik rosszul érezze magát, megcsalva. akit szeretünk azzal nem teszünk ilyet.

Én is vágyok izgalomra,de azt nem mástól akarom megkapni, hanem a barátomtól.

Ha egyszer mégis úgy alakulna, inkább szakítanék.

sokszor azt mondják, ha pl. a férj megcsalja a feleségét, akkor a feleség a hibás, mert ő ,,kergeti" el a férjét. Nos,szerintem egy kapcsolat attól kapcsolat,mert két félből áll, és mindketten adnak bele valamit, hogy működjön. Szerintem elsődlegesen az a hibás,aki megcsalja a másikat, mert ha már addig fajulnak a dolgok,hogy nem működik a kapcsolat,akkor meg kell mondani a másiknak, hogy vége (vagy hogy mentsék meg valahogy), nem pedig máshoz szaladni, hátbadöfve ezzel a másikat. Persze ez nőkre-férfiakra ugyanúgy érvényes.

2009. nov. 16. 15:40
 8/9 anonim ***** válasza:
kimondtad a választ te magad: mert csak állítólag szeretik egymást, de igazából nem...vagy valamelyik nem szereti a másikat és csak sajnálatból,esetleg érdekből marad a másikkal, nőknél előfordul az is,hogy nem merik elhagyni a férfit, mert esetleg öngyilkossággal vagy erőszakkal fenyegetőzik
2009. nov. 16. 15:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát pontosan azért!!! Mert csak ÁLITOLAG szeretik egymást!
2009. nov. 16. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!