Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalják meg egymást azok akik állítólag szeretik egymást?
mert csak hiszik h szeretik egymást.
sajnos a szerelem és a szeretet vagy megszokás sokszor nagyon becsapós ám.
Szerintem akik igazán szeretik egymást,azok nem képesek arra,hogy megcsalják a másikat, már csak azért sem, mert nem akarják,hogy a másik rosszul érezze magát, megcsalva. akit szeretünk azzal nem teszünk ilyet.
Én is vágyok izgalomra,de azt nem mástól akarom megkapni, hanem a barátomtól.
Ha egyszer mégis úgy alakulna, inkább szakítanék.
sokszor azt mondják, ha pl. a férj megcsalja a feleségét, akkor a feleség a hibás, mert ő ,,kergeti" el a férjét. Nos,szerintem egy kapcsolat attól kapcsolat,mert két félből áll, és mindketten adnak bele valamit, hogy működjön. Szerintem elsődlegesen az a hibás,aki megcsalja a másikat, mert ha már addig fajulnak a dolgok,hogy nem működik a kapcsolat,akkor meg kell mondani a másiknak, hogy vége (vagy hogy mentsék meg valahogy), nem pedig máshoz szaladni, hátbadöfve ezzel a másikat. Persze ez nőkre-férfiakra ugyanúgy érvényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!