Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nincs gond egy olyan párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs gond egy olyan párkapcsolattal, ahol a férfi még tanul és még nincs munkája, de a nő már dolgozik egy ideje?

Figyelt kérdés
2013. nov. 7. 07:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem van olyan ismerősöm aki így élt egy kapcsolatban 5 évig. Ez alatt még ugye az összeköltözésig sem jutottak el, mert a csaj nem akart pesten rengeteg pénzért albérletet fizetni, a srácnak meg kényelmes volt, hogy a szülei mindent a segge alá tolnak, kiszolgálják, pénzelik.

Volt már lánykérés, Párizsi nyaralás, 200 fős lagzi ígérgetése, gyerek ígérgetése...mivel a lány 30 éves korára már akart gyereket.

5 év után a srác elment dolgozni. Nagyképű lett, hogy ő dolgozik, megváltozott. Már nem törődött a lánnyal. Az utolsó fél évben valami 5-6 alkalommal találkoztak. Mondván a srác nem ér rá, dolgozik. Pedig akkor csinált magának szabadnapot amikor ő akart.

Végül a lány szakított, mert a pasi megcsalta. Szóval 26 évesen egyedül maradt.

A lánynak szakítás után volt egy 1 éjszakás kalandja egy nős férfival. Már a 28 - at tölti, még egyedül van. Azóta nem volt senkije.

környezetemben csak ez az egy ilyen eset volt.

27/N

2013. nov. 7. 13:45
 12/14 anonim ***** válasza:
nálunk is fordítottan ez a helyzet és semmi gond nincs.
2013. nov. 13. 20:07
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, most éppen 23 éves vagyok, és sajnos még nem találtam a suli mellé munkát, de azon vagyok, hogy találjak. Csak azért írtam ki ezt a kérdést, mert ha megismerkedek egy lánnyal, és nem igazán tudom meghívni valamire mennyire zavarná. Nem várom el, hogy legyen munkája, csak lehet ilyen szituációba kerülök.
2013. nov. 13. 20:22
 14/14 anonim ***** válasza:
diákhitelt ne vegyen fel!
2013. nov. 14. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!