Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ha az asszony hisztizik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha az asszony hisztizik mit csináltok? Hogy kezelitek?

Figyelt kérdés

2013. nov. 6. 22:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%

A pasik is tudnak hisztizni.

Hogy mit lehet tenni... hát semmiképpen sem "hátat fordítani", semmibe venni, mert az csak növeli a frusztrációt, ezzel a hisztit is.

Szóval először is: higgadtan megnyugtatni, jelezni, hogy megérted, hallgatod, együttérzel vele. Hiszen valami problémája van, megértésre, figyelemre, törődésre vágyik.

Amikor lehiggadt, akkor arra kell törekedni, hogy fogalmazza meg minél pontosabban, hogy mi a VALÓS problémája. Kérdésekkel lehet segíteni. Nem ítélkezve, nem támadólag, hanem továbbra is együttérzéssel. Ilyenkor sokszor kiderül, hogy nem is az a baj, amit mond, hanem valami egészen más van a háttérben.

Utána közösen megfogalmazni, hogy hogyan lehetne a helyzeten változtatni, javítani. Nem elnyomva egymást, hanem olyan megoldásra törekedni, ami mindkét fél számára elfogadható.

A nő (férfi) azért hisztizik, mert úgy érzi, nincs más eszköze. Ha azt érzi, hogy van, hogy másképp is képes kommunikálni az igényeit, meghallgatják, megértik, megoldást keresnek vele együtt a problémákra, akkor idővel teljesen szükségtelenné válik a hiszti.

2013. nov. 7. 11:43
 12/17 anonim ***** válasza:
72%
#11: Úgy ahogy mondod. végre valakitől olvasom,hogy van normális problémamegoldó képessége.
2013. nov. 7. 14:03
 13/17 anonim ***** válasza:
56%
Lepontoznak, de egyáltalán nem értek egyet 11-essel, de végül is úgy szép a világ, ha többen több félét gondolunk.
2013. nov. 7. 15:15
 14/17 anonim ***** válasza:
82%

megelőzésnek, illik figyelmesnek lenni a férfi embernek a nővel, de azért fordítva is lehetnek ám elvárások, senki sem tesz szívességet a másiknak egy kapcsolatban!

Tisztázzuk: hisztinek az ok nélküli, nevetséges, túlzott viselkedést értem, aminek célja másik ember figyelmét kierőszakolni, vagy érzelmileg zsarolni. Vagy elvenni az életkedvét is, szívni az életenergiáját, akadékoskodni, kiállhatatlanul viselkedni, jelenetet rendezni, agresszívan, kulturálatlanul viselkedni.

Na emögött, ilyen értelemben vett "hiszti" mögött szerintem IGENIS JELLEMHIBA és/vagy ROSSZ NEVELTETÉS húzódik és ha súlyos, akkor nem sok reményt látok a korrekcióra...

Sokáig nem hittem magam sem, de az igazság az, hogy ha egy nagyjából (elméletileg) felnőtt nő hisztizik, a férfiember nemigen tud ezzel mit tenni, nincs sok teendő.

1. Ha enyhe a hiszti és csak pillanatnyi és utólag a nő is belátja, hogy "gáz volt" stb. Akkor megérheti kissé megértőnek, kedvesnek lenni, elvégre emberek vagyunk.

2. Ha súlyosabb kicsit a dolog, akkor hagyd figyelmen kívül és gondolkodj el azon, hogy kell-e ez neked. NE CSINÁLJ MAGADBÓL BOHÓCOT!!!

3. Ha súlyos a hiszti és gyakori, akkor említsd neki, hogy hosszú távon el fog fogyni a türelmed ám. Ha nincs javulás, szépen tedd lapátra!

Adj neki ultimátumot, mond meg, hogy min változtasson. Sajnos ha 20 éves koráig nem sikerült megnevelni ( a szó jó értelmében) a szüleinek stb, akkor kevés remény van rá, hogy megembereli magát, de hátha.

Én így tudom elképzelni a helyes, jóindulatú, határozott férfi magatartást! :D

2013. nov. 7. 15:22
 15/17 anonim ***** válasza:
80%
14-es első mondatát úgy értem, hogy "AZZAL NEM tesz szívességet senki a párkapcsolatban a másikkal, hogy VELE VAN, a dolog KÖLCSÖNÖS kell, hogy legyen."
2013. nov. 7. 15:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Rá kiabálok, hogy térj már észhez! Viszont ha igaza van akkor hallgatok mint a sír és várom míg abba hagyja. Én már ki képeztem magam és olyan jól tudok figyelni a tv-re is. Hiába beszél nem hallom. Az a legjobb az egészben, hogy majdnem minden mondat végén megkérdezi hogy nem??? Mikor hallom a nem szót akkor az agyamban próbálok az utolsó két-három szavára vissza emlékezni és oda nyögök valami választ.

Persze ez csak akkor van amikor valami Forma1 vagy foci megy a tv-ben. Esetleg a számítógépen olvasok és beszél hozzám vagy el vagyok foglalva mással.

2013. dec. 27. 19:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Megfektetem és elkezdem nyalni. Akkor lenyugszik és pár órát elégedett velem :)
2013. dec. 30. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!