Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit illik? Hogyan kell viselke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit illik? Hogyan kell viselkedni?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Sosem volt még komoly kapcsolatom, éltem az életem, szinte csak fiú haverok-barátok voltak, mindig fiúk körében voltam, valahogy jobban kijöttem velük,mint a lányokkal. Sok pasim volt, de soha nem olyan komoly. Olyan igazi érzelmes, szerelmes kapcsolat, ez idáig.. Pár hete megismerkedtem egy 22 éves fiúval, és már most féltékeny vagyok mindenkire aki még csak beszél is róla, állandóan rá gondolok, reggel 5-órakor már hív, úgy fekszem le, hogy rá gondolok, messze még a hétvége de nagyon várom hogy lássam, de úgy izgulok hogy nagyon, pillangók a gyomorba, próbálok nyugodtan tűnni a telefonba is, de már olyan ideges vagyok hogy dadogok pedig nekem eddig egy pasi se okozott ilyen félelmet, nem is érdekelt kivel hogy beszéltem.. Én nagy pasifalóként vagyok elkönyvelve, ő meg nagyon nagy nőcsábászként, most viszont mindenkit töröltem a netes oldalakról akivel ismerkedtem, beszélgettem, egyszerűen ott tartok, hogy nekem Ő kell és kész. És ezzel Ő is így van. Csupán van néhány dolog amitől tartok.. Jópár év alatt kb. 6 x aludtam együtt csávóval, soha nem fürödtem együtt senkivel, meg azt sem tudom mihez hogy álljak hozzá hogy jó barátnő legyek.. Értelmes kommenteket, és segítséget szeretnék kérni, már ez is nagy dolog hogy leírtam, mert nehéz bevallanom, hogy annyira összevagyok zavarodva azt sem tudom mit tegyek, mikor mit hogyan, jaajjjj.. Na de remélem lesz olyan aki segít, esetleg magánba is írhattok, köszönöm előre is.
2013. nov. 6. 11:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Leírtam miért nem szeretném a párommal ezt megbeszélni, valamilyen szinten sérti is a büszkeségem, meg na.. Gondolom ahogy előrébb haladnak a dolgok majd úgyis jön mit hogyan, csak bennem van egy kicsit a félsz, mert nem szeretnék hibázni..
2013. nov. 6. 11:45
 12/19 A kérdező kommentje:
Szeretne is eljönni velem, hála Istennek, szereti a lovakat, szerencsére az egyik lovam nagyon megbízható, úgyhogy majd elmegyünk egy romantikus lovaglásra, csak sajnos a munka közbe szól, pedig most is milyen szép idő van.. Örülnék neki ha kint lennénk a napsütéses réten, lovaim, a barátom, ááh szebbet el sem tudnék képzelni :)
2013. nov. 6. 11:47
 13/19 anonim ***** válasza:

Am meg nő vagy vagy.Rengeteg kis praktika van amit felhasználtok.

Öleld át,nézz a szemébe.Csókold meg stb... Írj neki,hogy hiányzik

2013. nov. 6. 11:48
 14/19 anonim válasza:

Hm...:)ez aranyos:)

Egyet ne feledj!Minden párkapcsolat más és más,és ez így van rendjén!A párod biztos tudja rólad,h neked Ő az első komoly,és akkor úgy is fog hozzád állni!Nem vár ő sokat,csak hogy őszinte légy hozzá!Ha zavarba jön egy nő,az igazán aranyos tud lenni(nem utolsó sorban kívánatos:))Figyelj rá,járj egy kicsit a kedvében,de semmiféle képpen ne vidd túlzásba!Figyeld,mire mit reagál,észreveszed mi tetszik neki,és mi az amit nem kéne.

Sok múlik az apróságokon!Ha esztek,kérd meg hogy engedje,had szedj neki,pl ha szereti a kávét,készíts neki.Ilyeneken múlik minden az elején:)Férfi is szereti ha csak úgy spontán megsimogatják,átölelik;)

Csak add magad,és azt tedd,amit szívesen csinálsz,amit szívesen fogadnál viszont:)

2013. nov. 6. 12:05
 15/19 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm ezt a kommentet, végre egy reménysugááár :)))) Most úgy mosolygok mint egy 4 éves kisgyerek mikor kap egy táblacsokit!

Az probléma, ha nemtudok enni előtte?

2013. nov. 6. 12:10
 16/19 anonim válasza:
hát...:Dnem jó éhesnek maradni:)Lazíts egy kicsit,és már könnyebb is lesz:)
2013. nov. 6. 12:16
 17/19 anonim ***** válasza:

kérdező aranyos vagy,mert én is hasonló helyzetben vagyok,és én is így viselkedem :D

én inni is alig merek előtte xDDD 18l

2013. nov. 6. 12:48
 18/19 A kérdező kommentje:
Húúúh, legalább nem csak egyedül vagyok így ezzel a problémával.. :D Az mennyire volt necces mikor éjjel kint cigizett, én meg beszélek beszélek, és teljesen abba voltam hogy ég a cigi, és beleszívtam a nem égő cigarettába.. :D Na ezektől a sztoriktól tartok :D
2013. nov. 6. 12:52
 19/19 A kérdező kommentje:
Sikerült gyerekek :)) Együtt vagyunk! :) És jó minden!
2013. nov. 23. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!