Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit illik? Hogyan kell viselkedni?
Am meg nő vagy vagy.Rengeteg kis praktika van amit felhasználtok.
Öleld át,nézz a szemébe.Csókold meg stb... Írj neki,hogy hiányzik
Hm...:)ez aranyos:)
Egyet ne feledj!Minden párkapcsolat más és más,és ez így van rendjén!A párod biztos tudja rólad,h neked Ő az első komoly,és akkor úgy is fog hozzád állni!Nem vár ő sokat,csak hogy őszinte légy hozzá!Ha zavarba jön egy nő,az igazán aranyos tud lenni(nem utolsó sorban kívánatos:))Figyelj rá,járj egy kicsit a kedvében,de semmiféle képpen ne vidd túlzásba!Figyeld,mire mit reagál,észreveszed mi tetszik neki,és mi az amit nem kéne.
Sok múlik az apróságokon!Ha esztek,kérd meg hogy engedje,had szedj neki,pl ha szereti a kávét,készíts neki.Ilyeneken múlik minden az elején:)Férfi is szereti ha csak úgy spontán megsimogatják,átölelik;)
Csak add magad,és azt tedd,amit szívesen csinálsz,amit szívesen fogadnál viszont:)
Nagyon köszönöm ezt a kommentet, végre egy reménysugááár :)))) Most úgy mosolygok mint egy 4 éves kisgyerek mikor kap egy táblacsokit!
Az probléma, ha nemtudok enni előtte?
kérdező aranyos vagy,mert én is hasonló helyzetben vagyok,és én is így viselkedem :D
én inni is alig merek előtte xDDD 18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!