Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Problémám van :' ( Van 4 nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Problémám van :' ( Van 4 nő most az életemben, és az egyik véletlenül terhes lett, most nagyon letörtem, mit javasoltok? 24/F

Figyelt kérdés

Szóval a lényeg, hogy elvált szülők gyereke vagyok. Apám azt mondta ne házasodjak meg 30 éves korom előtt, mert addig még nem tudja mit akar az ember. Azt mondta addig csajozzak össze vissza, és majd akibe halálosan szerelmes leszek, azt vegyem el.

Én így is tettem, nem érdekelt semmi, hogy most így meg úgy rosszul esik valakinek ha megcsalják ha hazudnak neki, azt hittem mindez hiszti.

Most elég nagy szarban vagyok, mert részegen szexeltünk az egyik bnőmmel és nem hiszem h védekeztünk, most kimutatták, hogy terhes és tudom h tőlem... orvostanhallgatóként én elítélem az abortuszt az én szememben ez gyilkosság, és a bnőm sem akarja elvetetni. Szóval úgy néz ki fiatalon gyerekem lesz :(

Annak ellenére, hogy elváltak a szüleim, világ életembe szerettek engem és most is, szóval jó szülői háttérben nőttem fel, azt gondoltam, ha majd nekem lesz gyerekem, tőlem is megkap minden szeretetet, törődést, anyagiakat...

Most akkor mi a fenét csináljak? :/

2013. nov. 5. 22:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
ennyire h:lye orvostanhallgató nem lehet. kamu kérdés!
2013. nov. 5. 22:26
 12/21 anonim ***** válasza:

A sulit még végezd el azután pedig gondoskodj a gyerekedről és soha ne tudja meg azt, hogy ő csak egy baleset volt.

Najó 20 éves kora körül már megtudhatja. A csajjal meg, ha nem jössz ki akkor osztott felügyelet. Ettől még mindkettőtöknek lehet másik családja, ha normálisan tudjátok kezelni a dolgot.

2013. nov. 5. 22:31
 13/21 A kérdező kommentje:
Bár kamu lenne, mindenki ember b*szd+, nem ezen múlik
2013. nov. 5. 22:32
 14/21 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem meglehetősen aggodalomra ad okot, ha ilyen orvosaink lesznek. Bele sem merek gondolni, hogy milyen orvosok lehetnek külföldön, ha ilyeneket "kapkodnak el". Bár valószínűnek tartom, legalábbis remélem, hogy aki ilyen minimális érzelmi és alap intelligenciával rendelkezik, sosem lesz orvos.

Tartsd meg, hagyd ott az egyetemet, legyél szobafestő. :) Véleményem szerint (és ez most objektív), nem tudod egyszerre az egyetemet és a gyereket csinálni. Ja de. Szóval nevelni a gyereket és tanulni. :) Valamelyiket el fogod hanyagolni, tehát mindenkinek jobb, ha választasz.

18/F, orvostanhallgató.

2013. nov. 5. 22:33
 15/21 anonim ***** válasza:
figyi nekünk ezeket leadták, alap tudás.. rendesen nem védekező hallgató? remélem kibuksz.
2013. nov. 5. 22:45
 16/21 A kérdező kommentje:
Hát igen, ki mondta hogy orvosi pályán nincsenek agyatlan barom kollégák, de visszasírom hogy ez legyen a legnagyobb problémám, mert már sajnos k*rvára lényegtelen ez ...
2013. nov. 5. 22:50
 17/21 anonim ***** válasza:

Én ismerek olyan srácot, aki 22 éves. Egyszer csak teherbe esett a 20 éves barátnője, de akkor került ki mikor már késő volt. A srác azonnal döntött, és nyugtatta a lányt, hogy majd sikeresen megszüli és ketten felnevelik.

A leendő apával sikerült 1x pár szót váltanom. Azt mondta: "A gyerekem apja én akarok lenni."

Melyik nő vágyik ilyen férfire? Szerintem mindegyik, aki ilyen hozzá állással áll hozzá. Nem ijed meg a helyzettől, nyugodt marad és határozott.

2013. nov. 5. 23:06
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"Én így is tettem, nem érdekelt semmi, hogy most így meg úgy rosszul esik valakinek ha megcsalják ha hazudnak neki, azt hittem mindez hiszti."

Basszus EMBER! És te akarsz orvos lenni? Empátiáról hallottál már?! A hivatásunk alapja! És te fogod magad és ezzel eldicsekedsz a neten is. BRAVÓ! Így is olyan kicsi a tekintélyünk, hogy az sokszor az ellátást veszélyezteti, de rontsunk is rajta még...

Ami a gyereket illeti vállald érte a felelősséget, ha már legyártottad és neveld fel. A csaj legalább normális? Ja, ez ki van zárva, mert lefeküdt veled.

Üdv: egy ötödéves, aki reméli, hogy nem leszel a kollégája.

2013. nov. 6. 00:32
 19/21 anonim ***** válasza:
És most még szaporodsz is... jajj.
2013. nov. 8. 10:08
 20/21 anonim ***** válasza:

Hűűű de fiatal vagy ember! Ha nem látom a korodat kíirva azt hiszem, hogy egy 18 éves hül*e gyerek vagy, de ember, neked kellett nem? Eddig Te basztál ki mindenkivel, na most az élet baszott ki Veled! Gratulálok az újdonsült szülői párnak, akik hamarosan össze is fognak házasodni!

Tudod mit? Annyi fiatal női életetet tönkre tehettél, meg is érdemled!

Amúgy meg ne aggodj, szüleid példájára Te is majd el fogsz válni és kifejezetten jó tanácsokat osztogatni!

2013. nov. 8. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!