Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csokkiraly valtozhat?
Figyelt kérdés
Azt tudom,hogyha nincs baratnoje egy ejjszaka siman smarol 5-6 csajjal(vagy attol fugg,hogy mit enged a csaj).Ez valtozhat,valtozik,ha egy picit komolyabb baratno kerul?:D2009. nov. 15. 23:04
1/4 anonim 

válasza:

Ne akarj senkit megváltoztatni,( a vér nem válik vízzé) egy idő után úgyis meg fog csalni. De ez a kérdés komolytalan már ne is haragudj...
2/4 anonim 

válasza:

Egy biztos. hogyha én a diszkó legjob nőit megkapnám nem tudnám eldönteni melyikkel legyen komolyabb is. Meg te szerintem csak magadnak akarsz egy igazi jópasit mint az összes többi lány is akivel van. Ez az élet. van akinek egy se jut mint én van akit százával ostromolnak a nők.
3/4 anonim 

válasza:

Én eddig minden barátomat megcsaltam, nem csak csókkal. Most van valakim 3 hónapja, akibe szerelmes vagyok. őt egyszer sem csaltam meg, és nem is fogom!
4/4 anonim 

válasza:

Ismerek egy párost, és mindkettőjük falta a másik nemet. Megtalálták egymást, és mostmár az eljegyzés szélén állnak. A vér nem válik vízzé, de a forró víz vérré, ezek szerint, igen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!