Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is természetes dolog az, ha valaki egy hosszú kapcsolatban félrekefél?
A kérdésemet egy érdekes témakör illette: ma olvastam egy kérdést, amiben egy szerencsétlen nő segítségért fordult hozzánk, mert a férje egy 7 éves kapcsolatban megcsalta, majd amikor kidobta a másik nő, vissza akart menni hozzá..
Erre érkezett egy hozzászólás, ami kiverte a biztosítékot:
Persze, hogy megbocsátanám, még ha nem is könnyű szívvel. Ha állandóan mindenért mindig kirúgnánk a párunkat, mindenki örökké vándorolna le és fel a városokban, falvakban meg az országútakon. Hét évet agyonvágni egy TERMÉSZETES kisiklásért? Istenem, hát előfordult. Nem betegesen rohangált nők után, hanem egyszer szerelmes lett, másba. Akivel ez nem fordul(hat) elő, annak szafaládé van a szíve helyén. A probléma megoldódott, eldőlt, a családba visszatért a kitekintő. Mit is kéne szétverni ezért??
Most komolyan szerintetek normális ez? Mert vannak még cifrább dolgok is, akit érdekel bemásolom :)
Nézd, Kérdező, abban, hogy egy adott pár kapcsolatába mi fér bele és mi nem, az adott pár az illetékes és senki más.
(egyébként nálam sem lenne szakító ok...)
Ha egy pár előre megbeszéli, hogy nyitott házasságban élnek, az oké, mert itt mindkét félnek van választási joga. El tudja dönteni, hogy ő ezt elviselné e vagy sem.
De aki sunnyogva titokban félrekefél, az undorítóan gerinctelen. És soha a büdös életben nem bocsátanám meg.
És itt nem én dobnám ki az utcára a házasságunkat, hanem az aki megcsalt.
Ha pedig szerelmes lesz másba, akkor szintén nem lenne már kapcsolat amit megmenthetünk, hiszen ha másba szerelmes lett, akkor engem nem szeret, az biztos. Így nincs értelme.
És nem, alap esetben nem természetes a megcsalás. Ezt ne akarja bemesélni nekem senki.
De minden pár úgy él ahogy akar, úgy csalják egymást ahogy nekik jól esik, azt bocsátanak meg egymásnak amit akarnak.
Családi körömben is van olyan házasság, ahol 3 és fél éve házasok, 1,5 évvel hosszabb ideje, mint mi a férjemmel, viszont orrba szájba megcsalják egymást, olyankor balhéznak. Napi szinten veszekednek anyáznak lökdösődnek... de egyik se válik el. Egyenlőre. És ez nem azért van, mert ők megbeszélték, hogy nyitott kapcsolatban élnek.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!