Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog kapcsolatban élek lassan 3 éve, de az egyik barátnom nem akarja hagyni!? Bovebben lent!
Ha tudnád hány barátnőm hagyott el, mert nem voltam szimpatikus a barátnőinek...
Igazából csak 2, de ez is csak a legutóbbi állításomat igazolja, miszerint nem a lánynak kell megfelelned, hanem a barátnőinek.
Az első válaszolóval értek egyet. Mi a fenét irigykedik a kapcsolatodra? Mi az, hogy pazarlod az időd, ilyen fiatalon, amikor olyannal vagy, akivel szeretitek egymást? A kedves barátnődnek nincs kapcsolata? Mert ha nincs, akkor egyértelműen irigy. Én megmondanám neki, hogy nagyon kedves, hogy így aggódik értem, tudomásul vettem a véleményét, és megkérném, a továbbiakban mellőzzön a hangoztatásától, ugyanis ez az én életem, és úgy élem, ahogy a saját érzéseim és eszem diktálja. Ő megmondta mit gondol, én tudomásul vettem, de innentől kezdve bocs, de semmi köze hozzá.
Ezzel nem azt állítom, hogy tényleg együtt maradtok örökké, de mivel most együtt vagytok és szeretitek egymást, kívülállók legyenek szívesek ebbe nem belerondítani. Éld meg nyugodtan ezt a szerelmet, és ne irigy "barátok" tudálékos tanácsát vedd figyelembe.
A barátnők rohadt irigyek tudnak lenni.
Csak azért mert neked kiegyensúlyozott magánéleted van, ők meg piásan minden buliban másik srácba kapaszkodva "élnek". Ezzel r.i.bancot csinálnak magukból, ne akard az ő példájukat követni.
Ha véletlenül pár év múlva szakítatok (amire magyar átlag alapján nagyobb a statisztikai valószínűség, mint arra hogy nem), akkor majd azt fogják károgni, hogy ők előre megmondták, pedig jelen helyzetben, tanácsuk ettől függetlenül irigységből ered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!