Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl sokat szeretget a pasim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat szeretget a pasim?

Figyelt kérdés

csak nem rég vettem észre, hogy sokszor a barátom viselkedése feszültté tesz... néha már az agyamra megy, ahogy gügyög nekem. persze, heti 1x, biztos vicces meg aranyos lenne, néha benne is vagyok. de ez a mindennapi ütyülü-pütyülü már sok.. néha olyan érzésem van, hogy van egy gyerekem...pedig én nem akartam!

elmegyek tusolni, és ő előtte még 6x rám nyitja az ajtót és kukucskál, játszik, újra és újra benyit még egy meg még egy pusziért.. és amikor 2 lépést nem tudok megtenni ilyenek nélkül, olyankor sokszor kiakadok, és (gondolom) bunkó leszek.. amire az a válasz, hogy "eleged van már belőlem, mi? jóóóó akkor ne szeretgess ha nem akarsz... de ha akarsz, akkor itt vagyoooook :)"

egyszerűen úgy érzem, megfojt.

párszor már mondtam neki, hogy ez kicsit sok.. de nem akarom megbántani. meg nem is szeretném, hogy miattam ne legyen önmaga.. tudom, hogy nagyon szeret és nem azért csinálja, hogy idegesítsen, hanem mert ő így próbálja kimutatni az érzéseit. csak sajnos én nem ilyen vagyok.

mi lenne a helyes?

amúgy 20, 21 évesek vagyunk, 1 éve vagyunk együtt... és hosszú távra tervezünk. a fentebb említett dolgokat leszámítva jól megvagyunk, nagyon szeretjük egymást.

2013. nov. 5. 11:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem meg az a problémám, hogy nem szeretget eléggé a barátom. Kezdem úgy érezni, hogy arany középút nincs :/

Sajnos más megoldás nincs a komoly megbeszélésen kívül, még ha meg is bántod. Mondd neki, hogy csak egy picit vegyen vissza... de el kell fogadnod azt is, ha nem fog változni, viszont ez állandó feszültség forrása lehet.

20/L

2013. nov. 5. 11:23
 2/8 anonim ***** válasza:
# 1 ingyen energia? :o
2013. nov. 5. 11:25
 3/8 anonim ***** válasza:
legalább látod hogy szeret, de ebből tényleg visszavehetne mert ezzel sok nőt sírba lehet kergetni, ha 1 év után is csinálja. szerintem csak mondd meg neki normálisan hogy disztingváljon.
2013. nov. 5. 11:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, én is próbáltam már vele beszélni erről ,de nem igazán lehet, mert akkor megsértődik... Próbálok nem kiakadni, hanem nyugodtan megbeszélni a dolgot, hátha egyszer sikerül.
2013. nov. 5. 11:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Itass meg vele minden este pár üveg sört, akkor természetesebben fog viselkedni. :)
2013. nov. 5. 11:29
 6/8 A kérdező kommentje:
ő nem az a tipus, aki megsértődik.. ugyanakkor tudom, hogy mélyen érinti minden ilyesmi kritika amit mondok, csak próbálja leplezni...
2013. nov. 5. 11:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Anno 10 éve nekem is volt ilyen barátom, én mindig megjegyeztem hogy "gügy-gügy", erre visszavett kicsit. Bár ennyire ő nem volt "nyomulós", mint a tied...

Ez valóban idegesítő, de az "enyémnek" arany szive volt/van, gondolom a tiednek is, azért ilyen :)

Beszélj vele, vagy szólj rá finoman, azzal sztem nem bántod meg :)

29n

2013. nov. 5. 11:42
 8/8 anonim ***** válasza:
OMG
2013. nov. 5. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!