Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én egy 33 éves pasi vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én egy 33 éves pasi vagyok és az a problémám hogy nem igazán találok párt mert a nők többségének igenis számít a pénz egy kapcsolatban csak nem merik bevallani. Miért?

Figyelt kérdés
Nekem olyan kapcsolat kéne ahol tényleg az érzelmek a kedvesség az első és a pénz mellékes, nem azért mert sok lenne. Van olyan nő akinek hasonló az igénye egyáltalán? Az is gáz hogy nem tudok összeköltözni. Szóval olyan kapcsolatot keresek amiben van egy biztos partnerem de nem élünk együtt, ha létezik ilyen azt milyen néven keressem? Vagy ha van ilyen nő / lány, írjon már. Ja és 100% őszinteség is fontos. A bizalmat meg sem említem. Érdeklődés esetén privát mail. Köszi, szép napot.

#anyagiak nélkül
2013. nov. 5. 10:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

33 évesen azért legyen már annyi realitásérzéked, hogy megértsd, hogy kulturált nő szemében is a férfi értékmérőjének egyik eleme egzisztenciája, gazdasági versenyképessége.

Családot csak biztos alapokra lehet építeni, és nincs mit szépíteni ezen, ehhez kellenek anyagiak is.

100%-os őszinteségben hinni megint naivitás, még a katolikusoknál is csak ez az eskü fő része:

"Hozzá hű leszek, vele megelégszem, vele szentül élek, vele tűrök, vele szenvedek, és őt sem egészségében, sem betegségében, sem boldog, sem boldogtalan állapotában, holtomig vagy holtáig, hitetlenül el nem hagyom, hanem teljes életemben hűséges gondviselője(segítőtársa) leszek." Ez nekem vallás nélküli emberként is vegészen korrektnek tűnik.

36F

2013. nov. 5. 10:24
 12/23 anonim ***** válasza:
már én is ilyet keresek ilyen életkorral! :) a sajátomban lakom, mielőtt ugattok..
2013. nov. 5. 10:28
 13/23 anonim ***** válasza:
gyereket ne is reméljetek. csak több év után. akkor meggondolom
2013. nov. 5. 10:28
 14/23 anonim ***** válasza:
nem lehet, azért mert nagy elálló füleid vannak, a nők az önálló pasikat szeretik...
2013. nov. 5. 10:34
 15/23 anonim ***** válasza:
kis lepontozó manócskák megérkeztek :)
2013. nov. 5. 10:43
 16/23 anonim ***** válasza:
2013. nov. 5. 12:14
 17/23 anonim ***** válasza:

Biztos lehet még találni ilyet, habár a világ tényleg nagyon elanyagiasodott (habár régen is sok nőnek számított "jó party-t" kifogni).

Egy évvel vagyunk nálad idősebbek a férjemmel és a mi kapcsolatunk az érzelmeken alapul, nem vagyunk gazdagok, akkor sem voltunk azok, mikor megismerkedtünk. Mégis őt választottam, pedig lett volna lehetőségem válogatni nála jobb módúak közül is. Úgyhogy szerintem ne add fel!

2013. nov. 5. 12:19
 18/23 A kérdező kommentje:
Valakinek már elküldtem de nem szégyelem ide sem leírni mert talán fény gyújtódik asötét fejekben akik azt hiszik hogy csak a napos rét létezik. Gondolom nem neked kell édesanyádat eltartanod egy keresetből 100000- és havi 25000- pluszként bejövő munkanélküliből amivel kiszúrták a szemét. Ebből befizetsz 70000- forint rezsit, mi marad kajára ruházkodásra? Felkéne nőni igaz???? Talán inkáb megkéne érteni hogy kiállok az édesanyám mellet aki tisztességben felnevelt és nem hagyom utcára kerülni! Okos emberek!
2013. nov. 6. 03:20
 19/23 anonim ***** válasza:

Igen elküldted nekem, de nehogy azt hidd hogy csak te vagy egy rohadt szar helyzetben.

De biztos majd idővel találsz valakit aki megérti a helyzeted.

2013. nov. 6. 07:55
 20/23 anonim ***** válasza:

Miért Neked kell eltartanod édesanyádat? Ha már 40 évet dolgozott akkor jár neki nyugdíj, ha meg nem, akkor menjen el dolgozni. (Akkor is ha III. rokkantsági csoportba tartozik – rokkant, de nem teljesen munkaképtelen )

Egyébként meg ne gondold, hogy aknek 3-5-ször nagyobb nettó fizúja van annak habostorta az élete, napi 8 óra helyett ennyit kereső multis alkalmazottak, tanácsadók napi 12 órákat dolgoznak, ház, autó törlesztő részleteik magasak, ha csaja gyesen van akkor össze kell húzniuk így is magukat, szülőknek havi 50e Ft apanázs már nem is jutna (mondjuk akik iskoláztatták a gyerekeiket, azok jellemzően nem is fogadnák el).

Bármikor leépíthetik, és ha fél évig nem talál szintjének megfelelő munkát, akkor addigra felélik minden megtakarításukat.

2013. nov. 6. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!