Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy komolyan gondolja vagy csak hülyít-e?
Összejöttem egy férfival, aki először azt mondta, hogy nem lesz köztünk semmi komoly, mert nagyon messze élünk egymástól (ő pesti, én vidéki). Aztán mikor megtudta, hogy Pesten fogom folytatni a sulit (szakváltás miatt), akkor mondta, hogy költözzünk össze Pesten, segít mindenben. Már intézi a munkát suli mellé, stb. Most viszont kitalálta, hogy inkább menjünk ki Angliába. Kérdeztem, hogy együtt-e? Azt mondta, hogy egyedül hülyeség lenne kimenni. Kérdeztem, hogy biztos komolyan gondolja-e, mert nem akarok koppanni. Azt mondta, hogy a legelején megbeszéltük, hogy nem hülyítjük egymást, őszinték leszünk, ha valaki mást gondol, akkor szólunk időben..
Sajnos a távolság és a melója miatt keveset találkozunk, de mikor együtt vagyunk, akkor nincs semmi kétségem, nem érzem, hogy hülyítene. Csak aztán telik az idő, nem találkozunk 1-2 hétig, én meg elbizonytalanodok, agyalok, stb.
De honnan tudjam, hogy most akkor tényleg komolyan gondolja vagy csak hülyít?
Lehet, hogy én kombinálok bele túl sokat, és csak az a baj, hogy agyalok?
Szerintetek?
Jóóó.. azért ennyire ne dobjuk el az agyunkat, ennél jobban ismerem :D
Normális, tisztességes ember, csak nem tudom, hogy komolyan gondolja-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!