Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek a mai fiúkról férfiakról?
Figyelt kérdés
illetve mit változtatnátok rajtuk?2013. nov. 4. 13:26
11/11 anonim válasza:
Egyrészt én nem változtatok senkin sem, mert azért a sztereotípiákon kívül, és azon belül is vannak egyének, és ez így van jól. Normális, talpraesett ember megtalálja a hozzá illőt 30 egyformának tűnő között is.
Másrészt a fiatalabb korosztályról tudok csak nyilatkozni, mivel ahhoz tartozom én is.
Mielőtt bárki megsértődne, amit most leírok az általam ismert fiúk TÖBBSÉGÉRE jellemző, és nem mindegyikre (és az olyan 18-22 éves korig mondjuk).
Szerintem rasszisták, homofóbok, szexisták és csak dugni akarnak.
De azért szerintem ilyen szegényes kvalitások mellett is nagyon jó eséllyel lehet találni teljesen normális, kedves, megfelelő pasit. Ha ebből a korosztályból nem megy, akkor menni kell 25 év felé, ott biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!