Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van ertelme folytatni vagy zarjuk le ezt a kapcsolatot?
elmebetegek a nők. 1,5 év után kérje meg a kezét?
a fojtatni pedig folytatni magyarul..
Most azt mondod, h szereted, h jó vele... Én meg azt mondom, h hallgass a szívedre... Ne most kezd el taktikázni, h mi lesz később... Nem vezet az semmi jóra...
Ne kapkodj, mert az sem vezet semmi jóra... Az összeköltözés egyébként is egy nagy lépcsőfok egy kapcsolatban... Ha most erölteted, akkor biztosan az ellenkező hatást éred el vele...
hat sztem meg te is varhatsz 1-2 evet.
apukam engem, mint egyetlen lanyat arra nevelt h mindig olyan fiuk kozott nezelodjek akik nalam minimum 5 evvel idosebbek.
ugyanis a ferfiak kesobb ernek. amikor te 15 evesen kapcsolatot akarsz, akkor a 20 eves fiuk akarnak szinten kapcsolatot.
amikor te 25 evesen hazassagot akarsz akkor a 30 eves ferfiak akarnak hazasodni. amikor te 28 evesen gyereket akarsz a 30-35(-40) eves ferfiak akarnak kolykot.
azt ajanlom, h hagyjad karriert epiteni a mostani baratod. ha nem lesz biztos jovoje (penzugyileg) a csaladodnak ha osszehazasodnatok, veszekedni fogtok majd es elvaltok.
en kivul allokent vagy ezt vagy azt javaslom h hagyd ezt a fiut (tudom h szereted es lehetetlennek erzed elhagyni, de ha a semmibe tartana csak a kapcsolatotok es nem leptek feljebb, csak amikor neked mar gyerekeket kene szulnod, akkor is cikis lesz a helyzet) keress vlki mast, aki idosebb nalad es egy hullamhosszon vagytok. keress olyat akivel harmonikusan es nyugalomban elhettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!