Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jahman92 kérdése:

15 eves lany 20 eves fiuval?

Figyelt kérdés
Sziasztok .2.5 eve szerelmes belem egy csaj eddig fiatalnak gondoltam magamhoz nemtudtam komolyanvenni. Rengeteget beszelgetunk lelki dolgokrol is a csaladi helyzet otthon naluk nem igazan mondhato jonak . Nyaron egy buliba lefekudtem a lannyal utana is megmaradt ez a kapcsolat . kulsore is es belsore is fejletebb a kortarsainal , en viszont meg egy nagy gyerek vagyok :). 1 honapja osszejottunk a barataim elfogadtak a dontesem joba is vannak a lannyal. Szerintetek csak a szerelem miatt erzem ugy h minden rendben van ezzel o 1 honap mulva 16 en 1 honapja multam 21. ( egy masik jo baratom is igy jott ossze a csajaval ok most mar 7 eve egyutt vannak a lany20 a srac 27 ,jo volna kulsos emberek velemenye is :) . Elore is koszonom az ertelmes valaszokat.

2013. nov. 4. 01:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem teljesen felejtsd el azt, hogy hány éves. Ha jól megvagytok senkit se érdekel a kor. Vannak durvább esetek is. Gondolj bele, lehet, hogy ha olyan idős lánnyal járnál aki 2évvel fiatalabb mint te (szerintem az az átlag) nem feltétlen lennétek boldogok, élj a mának! Szeressétek egymást annyi az egész :D
2013. nov. 4. 01:52
 2/2 anonim válasza:
Nem kell foglalkozni a korral. minden fejben dől el. ha az idő múlásával tudtok együtt működni, és még ezek után is egymásért éltek, akkor mért ne. ne az legyen a szakítás oka mert az emberek ezt meg azt gondolják. én most 24 vagyok és egy évig egy 40 éves nővel voltam együtt. tudtam azonosulni a feladattal úgy hogy a nőnek volt egy kilenc éves fia és egy husz éves lánya aki már nem élt vele. sok mindenen átmentem és működött a dolog. lehet egy negyven éves nő is gyerek még de lehet egy huszéves is szellemileg érettebb a koránál. szerintem nem gáz. nekem is volt fiatalabb csajom nyolc évvel volt fiatalabb én azt a csajt kicsit butának éreztem, attól függetlenül hogy beszarás milyen jó nő volt. és most is az. de valahogy egy idő után már nem csak az számít.. szerintem fel a fejjel és adjatok az életben megélhető örömöknek!
2013. nov. 6. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!