Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már egyszerre kettő/több pasitok/barátnőtök?
Figyelt kérdés
És mi lett a vége?2013. nov. 3. 23:45
3/9 anonim válasza:
Egyszerre 3 volt. De a végén már csak 2. Egyikőjük sem tudott a másikról, pedig haverok voltak.
5/9 anonim válasza:
Hosszù tàvon èrzelmileg megterhelö...(màr ha vannak èrzelmek a hàttèrben ès nem egy szex imàdò emberröl beszèlünk)
Èn ismerek olyan nöt 8 eve van kapcsolatba de volt neki szeretoje. Vegul a kedvesevel maradt. Nem dobta a regi kapcsolatot az ujert.
İsmerek olyat is aki honapokig orlodott szerette a parjat meg a szeretojet is. Nyilt lapokkal jatszott a ket ferfi tudott egymasrol. Vegul a szeretojet valasztotta a 2.5 eves kapcsolata helyett. Ok ma is eggyutt vannak.
6/9 anonim válasza:
Volt néha egyszerre 5 barátnőm is,bár arra a korszakomra nem vagyok túl büszke a mai eszemmel.
7/9 anonim válasza:
Nem volt sose éreztem rá késztetést. Magyarországon élün hahó!! A Én nem csak a poligamiat büntetnémi hanem ezt is. Érdekes nekem bőven elég egyszerre egy valaki. Ha nem vagyok boldog mellette akkor pedig elhagyom nem megcsalom.
8/9 anonim válasza:
nem volt még barátnőm, de ha lesz, valaha egyszer az életben, tuti, hogy ilyen aljas dolgot én nem fogok csinálni, hogy több barátnőm legyen.
9/9 anonim válasza:
Egyszerre akartak velem ketten járni. Nem tudtam dönteni így kb. 2 hétig mindkettővel jártam. Nem tudtak egymásról. Aztán egyértelmű lett, hogy melyiket akarom. A másikkal szakítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!