Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok hogy szerezem visza?
van 1 lány aknek több mitt egy évig szerelmes volt belém én a kezdetek ben nem de már igen és szolval váratam szegény csajt de a csajnak ez idö alat volt három pasija éd minegyikkel szakitot miatam hogy engem jobban szeret és szoval egy év és három honap után meg unta a várást.és még nem volt barátnöm és szoval paráztam hogy el baszom (hogy zavarba leszek) és pedig bele szeretem!!! és nem tudok nélküle élni . És egyszer mikor találkoztunk nagyo több nem is volt kettesben azon a bizony napon se szo se beszéd le smárolt. És ráadásul még a szomszédom is a csaj.
Szerintetek hogyan szerezem visza(azota a csajnak 1 pasija volt miota már nem várt rám 1 hétig tartot lehet azért mert még sszeret és magának sem akarja be ismerni na szoval szeretnék ötleteket hogyn szerezem visza de normális ötleteket köszi

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!