Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhivtam egy lanyt (akivel baratok vagyunk) setalni es azt mondta hogy eljonn. Jo otlet lenne ha vennek neki viragot?
Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 15:09
1/6 anonim válasza:
hát ha tudtára akarod adni hogy tetszik neked akkor igen:)
3/6 anonim válasza:
ha nincs barátja és kicsit többet szeretnél tőle mint szimpla barátság egész nyugodtan :) ha megfogadsz egy tanácsot a kedvenc színében vegyél vmi szép egyszerű de nagyszerű virágot. minden lány örömmel fogadja.
5/6 anonim válasza:
szerintem se! inkább csak ülj le vele egy nyugodt helyen és mond meg neki... de az sem árt, ha előtte úgy szervezed "véletlenül", hogy többet találkoztok a megszokottnál... pl találkoztok hétfőn meg pl csütörtökön akkor hivd el kedden vásárolni... azt szeretik a csajok segítsen polót cipőt választani... szerdán meg fagyizni és sétáltok közben aztán meglátod rajta, h élvezi e a társaságod.. csütörtökön meg mond meg neki egy nyugodt helyen ahol lehet beszélgetni és nem zavar titeket senki... de ha gondolod még 1pár napot még szervezhetsz... de mindig 1-2 nap legyen közte! max2 naponta később semmiképpen!!
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem jo otlet.Varjal meg vele addig amig komolyabbra fordul a kapcsolatotok.A lany termeszetetol fugg de szerintem utanna meg csokit is vehetnel neki.A legtobb lany imadja a csokit,de ezis a termeszettol fugg:)sook sikert:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!