Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy megérezzük, hogy most ő az "igazi", a "valami", vagyis, hogy másabb mint a többiek?
Igen. Van egy ilyen különleges érzés... nálam is volt :)
Nem lehet megmagyarázni, sem leírni, csak érezni.
Hát nekem már jó pár "igazi" volt. Szerintem ez csak szimplán szerelem. Persze ,hogy őt tartod az igazinak. De én úgy gondolom ilyen nincs.
Max előző életetekbe találkoztatok már :D
persze.
szinte minden egyes alakalomkor ezt éreztem.
aztán a kielégülés után elmúlik a vörös köd és hazamegyek.
Nem.
És azért nem, mert az, hogy valakinek tényleg a másik-e az igazi, azt évek és közös élmények határozzák meg, problémák-megoldások után derül ki.
Lehet hogy valakivel az adott pillanatban nagyon szép és jó és tökéletes minden és azt hisszük, hogy na, ő a nagy Ő, aztán együtt vagyunk vele, jönnek a hétköznapok, az együttélés, a problémák és rájövünk, hogy mégsem ő az.
Szóval ezt így elsőre lehet azt gondolni, meg érezni, de hogy tényleg ő volt-e, az majd kiderül.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!