Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok elég jó neki, vagy miért csinálja?
Figyelt kérdés
A barátom facebookon nagyon sok csaj ismerősének a képe alá oda kommenteli, hogy "szép" vagy h "dögös". És mindenféle képet belájkol, ahol a csajok leginkább fehérneműben vannak. Nekem a képeimhez nem ír oda semmit, és facebookon sincs kint, hogy együtt vagyunk.Tudom, hogy ezek nem lényeges dolgok, de eléggé zavar. Mondtam már neki, hogy zavar, de továbbra is csinálja.2013. nov. 3. 00:30
1/4 anonim válasza:
Elégítsd ki rendesen és akkor nem fogja ezt csinálni, csak nem olyan mohó.
2/4 anonim válasza:
Az, hogy nincs beállítva párkapcsolat még oké. Az is, hogy nem lájkolgat téged. Tényleg, lényegtelen.
Ellenben az első dolog, hogy más nőket lájkolgat, főleg fehérneműseket, az már több aggodalomra ad okot...
Ahogy meg van írva, "...az okos látja a bajt és elmenekül".
Egy ilyen srác nem hiszem, hogy természeténél fogva hűséges lenne. Én nem bíznék meg benne a helyedben. És biztosan nekem is rosszul esne. (csak próbálom beleképzelni magam a helyedbe, amúgy nem vagyok lány)
3/4 Farkas András D. válasza:
Viccelsz, nem tűnt fel, hogy épp egy orgiát szervez a tiszteletedre, szerinted mire az a sok csaj? Amúgy ha azt akarod törődjön veled önts rá sósavat, az mindent megold, vagy híreszteld el, hogy meleg, és kicsi a farka, és csak te maradsz neki, ha nagyon drasztikus akarsz lenni, láncold magadhoz...igen, szó szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!