Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalna? Miért mondta ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalna? Miért mondta ezt?

Figyelt kérdés

A barátnőm tegnap volt velem először a baráti társaságomba, tegnap volt másodjára hogy ivott velem, be is ütött neki. Olyankor természetesen máshogy viselkedik, de mint mondtam még nem volt ilyen csak tegnap másodjára. Ma megkérdeztem tőle hogy meg csalna-e, rá vágta hogy nem. Feltettem a kérdést hogy erre is simán rávágja: -Ha be lennél rúgva, úgy sem csinálnál mással semmit?

-Erre azt mondta hogy hát nem tudja, fél hogy csinálna valamit, bizonytalan.

Megállt bennem az ütő, én sosem tennék ilyet vele. Mondtam neki hogy ez mégis mi és mondta hogy nagyon szeret, nem csinálna semmit. Mondogatta hogy tényleg nem csinálna, de én láttam rajta hogy bizonytalan. Viszont tudom hogy nagyon szeret. 7 és fél hónapja vagyunk együtt, nagyon komoly a kapcsolatunk. Sokat vagyunk együtt, próbálunk megfelelni egymásnak, ami megy is. Nagyon érzem hogy szeret és én is éreztetem vele. Még sírt is mikor mondta hogy neki csak én kellek, nem csinálna senkivel semmit. Részegen is ugyan úgy ezeket mondta, puszilgatott, tehát semmi olyat nem csinált amitől kicsit is féltékeny lehetnék. Nem beszélget még facebookon sem egy fiúval sem. Nem nézem ki belőle hogy megcsalna, csak nem értem a helyzetet hogy miért kellett ilyet mondani... Tudattam vele hogy örökre vége lenne mindennek, ezt nagyon nem szeretné.

2013. nov. 2. 21:55
 1/5 A kérdező kommentje:

Tudom hogy ez nagyon kis dolog meg ennél sokkal súlyosabb dolgok vannak egy párkapcsolatban, de nem tudom..

Nekem ez is rosszul esett.

2013. nov. 2. 21:57
 2/5 anonim ***** válasza:

mert őszinte a lelkem

ne kínozd már ezzel a baromsággal

jobb lett volna ,ha hazudozik egy sort neked???

2013. nov. 2. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Nalunk is megtortent pont ugyanez. En vagyok a lany. Nekem az (volt) a problemam hogy neki elottem volt mas no az eleteben nekem meg o az elso baratom. Reszegen jobban megkivanok mas embereket, jobban elotor belolem a kivancsisag masok irant de nem csaltam meg sosem es nem is tervezem. En is felek tole hogy egyszer amikor nem lesz ott ravetem magam masra, nemegyszer volt errol remalmom is. Mi mar tobb mint egy eve boldogan egyutt vagyunk :) nalunk ez a beszelgetes kb 3 v 4 honap utan zajlott le, ot is nagyon felzaklatta es engem is. Azok alapjan amit leirtal tenyleg 100%ig ugyanolyan helyzetben voltunk

ja es meg valami amit kifelejtettwm, hogy reszegen sokkal inkabb fel vagyok izgulva es amikor ott van a parom rajta ezt ki tudom elni viszont amikor nincs akkor nincs kin kielnem

a parom elenged egyedul bulizni az en barataimmal mert megbizik bennem viszont azt tudom hogy aggodik meg emiatt

2013. nov. 2. 22:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező te szánalmas vagy. Részegen akármi megtörténhet,volt olyan hogy leittam magamat és a barátnőmet megcsaltam(tudtomon kívűl) pedig a világon mindennél jobban szeretem még így hogy szakítottunk már 1 éve. Van ilyen...
2013. nov. 3. 00:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez típus kérdése, van aki akármennyit iszik is tudatában van annak, hogy mit tesz. Sajnos énis eléggé KO vagyok ha sokat iszom, ezért inkább nem iszom sokat és a barátom sem aggódik... :)

Józanul pedig ha feltudod mérni milyen típus vagy, akkor megtudod parancsolni magadnak mennyit igyál... felelősség!

Ivászat közben pontosan tudom mi az a határ amikor már annyira jól esik minden hogy még innék, de tudom mennyi az az adag amitől már képszakadás van és akkor megállok. Ennyi!

Persze 28 éves lány vagyok, kellett pár év mire rendesen kitapasztaltam mennyit merre! :))

2013. nov. 6. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!