Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha nem tudom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem tudom, hogy a fiú akit kinéztem meleg-e?

Figyelt kérdés
Én egy meleg srác vagyok és egy másik srác megtetszett. Az a problémám, hogy nem tudom egyértelmüen, hogy meleg e vagy sem. Nagyon nagyon nagyon kedvelem. Nincs probléma a pártalálással, csak az a baj hogy az osztálytársam. Ha bepróbálkozok nála és nem lenne meleg akkor nem tudom hogy mi történne. Már volt ilyen hogy bepróbálkoztam és nem volt az, csak azután elkezdett nagyívben kerülni az a fiú. Nem szeretném ha ez most is előfordulna.
2009. nov. 14. 22:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
Szia! Egy kicsit azért álljunk meg. Osztálytársad, tehát még középiskolások vagytok ha jól gondolom. Nem hiszem, hogy a legjobb hely a párkeresésre az osztályod, különösképp, ha nem tudják rólad, hogy meleg vagy. Ezzel hatalmas kellemetlenségeket okozol magadnak és a srácnak is.
2009. nov. 14. 22:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ne kérdezz rá hanem inkább utálj rá finoman Esetleg a gesztusaiból nem lehet rájönni? Amúgy hány éves vagy? Csak kíváncsiság:P
2009. nov. 14. 22:40
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
pedig elő fog fordulni. ha azt veszed hogy 100 emberből csak kettő meleg akkor elég sanszos hogy ő nem az. és ezért ne keserítsd meg az életed középiskolában hallgass rám. még a heterok közt sem célszerű az osztálytársra vadászás, a melegeknél meg pláne.. nagyon nagyon szar lehet az életed ha kiderül.
2009. nov. 14. 22:43
 4/11 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy tudom nem a megfelelő hely az osztály de én ugyérzem, nem csak külsőre tetszik hanem többet érzek iránta. Egyébként 18 éves vagyok.
2009. nov. 14. 22:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Kérdetd meg,mi a véleménye a melegekről,utána mond el te is,és a beszélgetésből rögtön le lehet szűrni,mi a helyzet.De ha rosszul viszed a beszélgetés fonalát,k*rvára be fosz égni az egész iskolában :)
2009. nov. 14. 22:46
 6/11 anonim ***** válasza:
t=z
2009. nov. 14. 22:46
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát asszem köszönöm a tanácsot.
2009. nov. 14. 22:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Remélem sikerrel jársz:)
2009. nov. 14. 22:50
 9/11 anonim ***** válasza:
32%
Egyszer bepróbálkozott nálam is egy meleg srác, és nagyon rosszul esett! Ez is az iskolába volt, nem volt osztláytrsamm, de hamar hírhedt lett a gyerek..
2009. nov. 15. 00:51
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg minden 12. ember meleg Mo-n. Szóval 2-3 meleg van a statisztika szerint az osztályodban, ebből egy kilőve, de még lehet a másik ő. :D
2009. nov. 15. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!