Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Mit tegyek ellene? (lány-fiú barátság)
Figyelt kérdés
Van egy legjobb fiú barátom aki régebben járni akart velem de én visszautasítottam. Nekem 2 éve van párkapcsolatom és a legjobb fiú barátom mindig mesél egy lányról aki bejön neki viszont én féltékeny vagyok.Miért vagyok féltékeny?!Most sem járnék vele de mégis zavar ha más lányokról van szó, de persze nem mutatom ki.Tanácsot szeretnék!2013. okt. 31. 18:19
1/3 anonim válasza:
persze hogy zavar én fiu vagyok és volt egy lány haverom és amikor fiukrol beszélt énis féltékeny lettem ás zavart a dolog mamár ő a barátnőm és nagyon jol megvagyunk :)
2/3 Moszuke válasza:
ehhh.. hát mondd el a pasidnak ezt. ő majd pontot tesz a végére ha igazi férfi.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat!
2013. nov. 1. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!