Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti összejönnétek olyan lánnyal, aki nem jön be nektek annyira, mert egy picit elhanyagolt, de nagyon megszerettétek/bele szerettetek?

Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 09:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Egy nő nem elhanyagolt... Egyébként meg ez pontosan mit is jelent?
2013. okt. 31. 10:16
 12/18 A kérdező kommentje:
Úgy értettem az elhanyagoltat, hogy nem sminkeli magát minden nap, a haja nem igazán áll jól neki, testszagról meg ilyenekről szó sincs.
2013. okt. 31. 10:18
 13/18 anonim ***** válasza:
képet pm
2013. okt. 31. 10:22
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem küldök képet senkinek.Egyébként nem magamról beszélek, csak ilyen helyzetben vagyok, ezért írtam ki a kérdést.
2013. okt. 31. 10:25
 15/18 anonim ***** válasza:

Nálam az kizáró ok, ha épp sminkeli magát. :D

22/F

2013. okt. 31. 10:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem rólad van szó, de ilyen helyzetben vagy? Tehát te vagy a pasi? :D
2013. okt. 31. 10:37
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ez a legutolsó dolog, ami számítana nekem egy csajban, hogy sminkeli-e magát meg hogy milyen frizurája van! :D Jó ég, ember.... Nálam ettől egy nő még nem "elhanyagolt", vagy hogyan is fogalmaztál.

Legyen ápolt, tisztálkodjon rendesen minden nap, és akkor rendben vagyunk. Azt meg már hol nem tojom le, hogy van-e rajta smink vagy ki van-e épp vasalva a haja vagy mit tudom én?? :D :D

Te is ilyen kis divatb*zi lehetsz, hogy ennyire rá vagy állva erre a smink-témára! :D De most télleg, nálad az már kizáró ok, ha a csajod nem úgy néz ki, mint a divat által diktált tucatbigék, és akkor az már neked "igénytelen"?

Jézusom... :D

2013. okt. 31. 10:40
 18/18 A kérdező kommentje:
laca78 köszönöm az értelmes üzenetedet.... -.-" "ha már sextalizunk akkor legyen legalább ott lent leborotválva.a többi mindeggy. :)"
2013. okt. 31. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!