Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy férfi ennyből tudja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi ennyből tudja, hogy serelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés

Amikor meglátom rögtön fülig ér a szám, mindig mosolygok rá. A közelében zavarban vagyok, bár ezt próbálom nem kimutatni, de amikor először kávéztunk először, akkor pl annyira zavarban voltam, hogy állandóan a keverő pálcikát birizgáltam és véletlenül elpöcköltem.

Játszik egy zenekarban, és amikor tudok el is megyek a koncertekre, szokott is látni, de amikor nem vesz észre, utána mondom neki, hogy ott voltam.

Voltam egy másik koncerten és utána mondtam neki amikor beszéltünk FB-on, hogy szerintem ő jobban játszik azon a hangszeren, mint a koncerten a pasi.

Régebben egy helyen dolgoztunk (én mint diák) és sütit vittem az utolsó napomon a munkatársaimnak. Mondtam neki, hogy viszek neki is sütit ha szeretne.

Rengeteget beszéltünk már, hogy megismerjük egymást., és én kívül-belül beleszerettem. Gondolhatja ezekből egy felnőtt férfi (25), hogy nem csak annyiról van szó, hogy bejön nekem, hanem szerelemmel szeretem? Mert az azt hiszem, hogy egyértelmű mindkettőnk számára, hogy tetszünk egymásnak. Bár nem mondtuk ki, de ez szavak nélkül is látszik.

2013. okt. 30. 23:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy férfi sose tekint így egy nőre!
2013. okt. 30. 23:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Kaiser, a SER!
2013. okt. 30. 23:50
 3/5 könny17 ***** válasza:
Szerintem biztosan észre vette. Am hány éves vagy kérdező?
2013. okt. 30. 23:52
 4/5 A kérdező kommentje:

Telóról vagyok, megesik, hogy 1-2 betű kimarad :D

2013. okt. 30. 23:52
 5/5 A kérdező kommentje:

20 vagyok

2013. okt. 30. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!