Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti véget vetnétek így a kapcsolatotoknak?
Figyelt kérdés
A barátnőm mikor megismerkedtünk egy hihetetlen csaj volt, kedves, aranyos, segítőkész, meg tudtam vele beszélni a problémákat, nyugodt volt, nem érdekelte a pénz, tudta, mi az a szeretet. Mára viszont más ember lett, teljesen megváltozott. Folyton csak parancsolgat, követelőzik, mindennek úgy kell történnie, ahogy ő akarja, sohasem hallgat meg, tulajdonképpen sz*rik a fejemre. Mindene a pénz, ha valakinek nem a legújabb iphone-ja van, az már "szánalmas". Már nem az a lány, akibe beleszerettem. Próbáltam vele beszélni, de nem hallgat rám, nem érdekli, amit mondok. Nem tudom, van-e értelme ezt tovább csinálni.2013. okt. 30. 22:26
1/10 anonim válasza:
Az amit most látsz nála az a valódi énje és mindig is ez volt. Az elején játszotta a szinházat neked.
2/10 anonim válasza:
Minnél gyorsabban zárd le a nőt, már ha megtudsz szabadulni tőle. Mert mig pénzt lát belőled, mint a pioncsi fog követni.
3/10 anonim válasza:
Én sem látom sok értelmét. Talán úgy is megoldhatnád a szakítást, ha nem ugranál a parancsaira, és meghúznád a határokat.
4/10 A kérdező kommentje:
Én valahogy azért nem hiszem, hogy 2 éven át csak az eszét játszotta. én szeretem őt, nem akarok szakítani, de ezt sem bírom már sokáig. Lehet mégiscsak az lesz a vége.
2013. okt. 30. 22:31
5/10 anonim válasza:
Pénzért? van aki pénzért+öröklésért huszon éveket játszik szinházat. Hol élsz ember?
6/10 anonim válasza:
2 évet egy harmadosztályú szinésznő is vigan lejátszik.
7/10 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy most sem azzal vagy, akit szeretsz. Már csak az a kérdés, akarsz-e valaki ellenszenveset helyette.
8/10 anonim válasza:
Nem lehet 2 évig szineszkedni! Aki ezt állítja próbálj ki. Két hét után belefáradtok főleg tiniként aki még 45 percet se bírnak figyelni majd pont 2 évig kibírja hogy másnak mutatkozzon..a francokat!! Ez a lány időközben változott meg talán a kortársai hatására akik valóban eszerint a normák szerint élnek.
9/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is a "barátnői" ill. a családja hatására lett ilyen. Szerintetek nincs rá esély, hogy visszaváltozzon?
2013. okt. 31. 10:58
10/10 anonim válasza:
Inkább keress valakit, akinek van saját személyisége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!