Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki kérdése:
Van egy lány aki nagyon tetszik de nem vagy biszex. De már smártam is vele de nem vagyok biszex. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 08:36
1/7 anonim válasza:
Szerintem latens biszex vagy. El van rejtve melyen az elmedben, ezert tagadod. Fogadd el, legyel biszex! Talan boldogabb is leszel!
2/7 anonim válasza:
Aludj még egy kicsit, korán van ehhez.
És ahogy a nagyapám mondaná: ha nem vagy meleg hulla vagy.
Értsd ahogy akarod.
3/7 anonim válasza:
Van egy olyan feltételezés, hogy minden lányban megtalálható a biszex hajlam. Ezért van az, hogy míg mi férfiak nem puszilódzunk minden nap mikor szembetalálkozunk, de a lányok igen.
4/7 anonim válasza:
Ha egy férfi minden nap végigpuszilna minden férfit, a környezete rögtön elkönyvelné homokosnak.
6/7 anonim válasza:
Ez olyan, mint mikor a fiúk megölelik egymást és azt mondják, "no homo". Együtt maszturbálnak az öltözőben, de "no homo". Smárolnak, de "no homo". Leszopják egymást, análisnak közösülnek, de "no homo".
Full homo.
7/7 Joe Makepeace válasza:
Van az a skála, amelyiken van 10 osztás, és kb. az első osztás a totál hetero, a tizedik meg a totál homo...
A többi nyolc kategória ezek között, az lényegében bi a skála értelmében, csak külömböző jellemzőkkel.
Ez szerintem nagyjából fedi is a valóságot mindkét nem esetében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!