Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha "belefáradtam" egy kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha "belefáradtam" egy kapcsolatba akkor érdemes folytatni és küzdeni érte vagy nem?

Figyelt kérdés
2013. okt. 29. 23:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ez nem hangzik túl jól.Mennyi ideje vagytok együtt?
2013. okt. 30. 00:03
 12/22 anonim ***** válasza:
Zárd le ezt a kapcsolatnak nem nevezhető förtelmet és tartsd magad távol ettől az agybetegtől.
2013. okt. 30. 00:04
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha tudnátok mennyi ilyen "agybeteg " nő van... fúú
2013. okt. 30. 00:06
 14/22 anonim ***** válasza:
(13) Ott kell hagyni, aztán egyszer csak rájön, hogy mit jelent egy ember, és mi az hogy kapcsolat és ki mit engedhet meg a másik emberrel szemben.
2013. okt. 30. 00:09
 15/22 anonim ***** válasza:
Beszélj vele erről. Ne itt kérdezgess minket. Kérdezd meg miért viselkedik ugy.
2013. okt. 30. 02:50
 16/22 viktor123456 ***** válasza:
Csak tedd lapátra. Ez energiavámpír. :-)
2013. okt. 30. 07:06
 17/22 anonim válasza:
Én most pont ilyen helyzetben vagyok... A barátom szakított velem ugyanezért. Elmondom az én verziómat, hátha segít... Féltékeny voltam, volt rá okom, viszont túl léphettem volna rajta ez igaz. Főleg, hogy megbeszéltük, hogy új lappal indulunk. Egy nőben minden egyes rossz dolog, amit kap a férfitól megmarad... Nem tud teljesen túllépni rajta. Én próbálkoztam, félig meddig sikerrel, aztán most ez lett a vége. Mégsem sikerült. Én tudom, hogy hülyeséget csináltam, és nem kellett volna gyanakodnom újra és újra... Szerintem érdemes érte küzdeni, ha egy kicsit is szereted. Kicsit ijeszd meg , nálam nagyon hatásos volt, ugyanis úgy nézek ki mint egy zombi. Egész este nem alaudtam, ma reggel is csak sírok, és természetesen gyötör a bűntudat, mert tudom, hogy ÉN RONTOTTAM EL!
2013. okt. 30. 09:46
 18/22 A kérdező kommentje:

Ebben az esetben én vagyok a nő :) A páromnak ez az első kapcsolata, vagyis nem első hanem az első komolyabb. Nagyon gyerekesen viselkedik. Amikor együtt vagyunk úgy megyek haza, mint aki nem aludt 1 hete..

Utolsó: Nálunk pedig csak arra volt féltékeny, hogy egy baráti köröm volt az exemmel. Persze, már az is megszűnt mert alig mehetek valahova. Abból jött a féltékenység, hogy amikor elmentünk valamerre és ott volt a párom is, őt nagyon zavarta, hogy az exemmel mi nem olyan öljük meg egymást kapcsolatban váltunk el, hanem nyugis barátias volt. Ha meg véletlenül összefutok vele akkor meg persze hogy köszönünk egymásnak, meg azért megkérdezzük, hogy mi van a másikkal. A páromnak MEGGYŐZŐDÉSE, hogy én megcsaltam. PEDIG NEM! Folyamatosan ezt hallgatom tőle, olyat amit nem is tettem meg.

2013. okt. 30. 11:33
 19/22 anonim ***** válasza:

'Főleg, hogy megbeszéltük, hogy új lappal indulunk.

Mikor tanuljátok meg végre, hogy egy kapcsolatban nincs új lap? Egy kapcsolat nem játék, hogy ocsmányul viselkedünk, és hopp nyítunk egy új lapot és élünk úgy mint ha mi sem történt volna.

Egy kapcsolat nem ilyen és nem is lehet.

2013. okt. 30. 13:39
 20/22 anonim válasza:
Ezzel az a baj, hogy a legtöbb kapcsolat nem így működik... És tapasztalatból mondom, hogy lehet új lappal indítani, csak akkor úgy is kell hozzáállni... Pláne egy hosszú kapcsolatban!!
2013. okt. 30. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!