Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csajozzak ha rettenetesen felek megtenni az elso lepest, meg akkor is ha egyertelmu a helyzet?
Figyelt kérdés
Egyszeruen nem merek odamenni egy lanyhoz , meg ha szemezunk v egyeb jelek vannak akkor se..
Ha mar o odajott v valahogy megis beszedbe elegyedtunk utanna mar minden franko, akar napokat is vegig tudok dumalni, nevettetni :)
Eddig meg egyetlen egy lany se volt akivel ne ertettuk volna meg egymast v rosszul sikerult volna az ismerkedes es megse merek kezdemenyezni :s
Mi lehet ennek az oka?
2013. okt. 29. 17:16
11/12 A kérdező kommentje:
Ezt nagyon jól leírtad :)
Pont ilyen vagyok én is, de azért néha belegondolok, mennyivel jobb lenne ha emelett még kezdeményezni is mernék és nem csak a véletlenen múlna h épp sikerül e szóba elegyedni a kiszemelt lánnyal.
2013. dec. 11. 23:38
12/12 anonim válasza:
Nagyon jó lenne? Basszus, ki csinálja meg helyetted?! Ne várjad már a sült galambot! Látszik, hogy valami kis nyalka fiu vagy, aki bejön a lányoknak külső miatt. Baz nekem A LEGKISEBB KIS EREDMÉNYÉRT IS BE KELLETT ÉGETNEM MAGAM MEG KÜSZDKÖNI A MUFFÉRT. Te meg áh.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!